Industrieweg 31 a 4283 GX Giessen

€ 2.700 /mnd

Omschrijving

Industrieweg 31a Giessen | Ruime bedrijfshal met bovenloopkranen en kantoormogelijkheden

ALGEMEEN
Het betreft een bedrijfshal van 560 m2 welke beschikt over een tweetal bovenloopkranen met een hijsvermogen van respectievelijk 6,3 ton en 3,2 ton. De bedrijfshal heeft een netto hoogte van 6,33 meter. Aan de straatzijde beschikt de bedrijfsruimte over een overheaddeur. De bedrijfshal is voorzien van een werkplaatskantoor. Aan de voorzijde van het panden bevinden zich een tweetal kantoren met een totale oppervlakte van 57 m2, in overleg is er meer of minder kantoor te huren. De bedrijfshal beschikt daarnaast over een sanitaire groep en een magazijn op de verdieping van 60 m2,

STERKE PUNTEN
- Gewapende betonvloeren
- Konecrane bovenloopkraan 6,3 ton
- Schippers bovenloopkraan 3,2 ton
- Netto hoogte van 6,33 meter
- Overheaddeur elektrisch bedienbaar (3,92x3,98 meter)
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Uitbreiden op termijn kan, zonder te hoeven verhuizen
- Betaalbaar

OPPERVLAKTEN
- Ca. 540 m2 bedrijfshal
- Ca. 57 m2 kantoorruimte (in overleg zijn meer of minder meters te huren)
- Ca. 60 m2 magazijn op de verdieping
- Ca. 13 m2 kantoor op de verdieping in de bedrijfshal
- Ca. 16 m2 sanitaire ruimte
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1993, in 2012 heeft het gehele pand een volledige renovatie ondergaan waarbij de complete schil, alsmede een groot deel van de installaties is vernieuwd. Het pand is gefundeerd op een onderheide betonfundering met betonpalen. De vloer betreft een gewapende betonvloer, welke monoliet is afgewerkt. Het pand is opgetrokken middels eens staalconstructie, waarin een kraanbaan is voorzien. De gevels bestaan uit een gemetselde borstwering in spouw met daarboven een binnendoos constructie bestaande uit horizontaal geplaatste binnenplaten, isolatie en buitenzijde plankprofielbeplating. Het dak bestaat uit stalen dakbeplating met isolatie en kunststof dakbedekking welke met de renovatie is aangebracht. In het dak zijn lichtstraten aangebracht.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie met krachtstroom
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding met betonklinkers
- Buitenverlichting
- Overheaddeur

Bedrijfsruimte:
- Konecrane bovenloopkraan 6,3 ton
- Schippers bovenloopkraan 3,2 ton
- Persluchtleidingen
- Led-verlichting

Kantoren
- Volledig afgewerkt
- Systeemplafonds
- Led-verlichting
- Databekabeling

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.2. Te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Industrieweg is gesitueerd op bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Giessen, tussen de provinciale wegen richting Veen/Wijk en Aalburg en Andel/Brakel etc. Giessen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Het bedrijventerrein de Rietdijk betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een subregionale functie vervult. Het pand is gesitueerd nabij de entree van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

KADASTER
Woudrichem – I – 1461 (deelperceel)

HUURPRIJS
€ 2.700,-- per maand, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

AANVAARDING
In overleg op korte termijn beschikbaar.

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder voldaan te worden aan verhuurder middels een maandelijks voorschot en jaarlijkse afrekening.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.700 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
675 m²
Bedrijfshal oppervlak
600 m²
Kantoor oppervlak
75 m²
Vrije overspanning
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 31 a

€ 2.700 /mnd