Stephensonweg 8 4207 HB Gorinchem

€ 60 /m²/jaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein Gorinchem-Oost bieden wij deze functionele bedrijfsruimte te huur aan. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een verzamelgebouw en is zelfstandig toegankelijk. De bedrijfsruimte is voor meerdere doeleinden geschikt als: productie-/opslag-/magazijnruimte. In overleg met verhuurder is er eveneens kantoorruimte bij te huren. Het object heeft op het omliggende terrein voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte
- Bedrijfshal I - begane grond: 538 m²
Optioneel:
- Bedrijfshal II - begane grond: 538 m²

Kantoorruimte
- begane grond: v.a. 350 m²

Omschrijving bedrijfsobject
De bedrijfsruimte bestaat uit een grote magazijn-/productieruimte met goede eigenschappen. De ruimte is toegankelijk via een centrale entree in het kantoorgedeelte met een afsluitbare deur (onder de trap) naar de bedrijfsruimte. Daarnaast is bedrijfsruimte toegankelijk via een elektrische overheaddeur met laad-/lossluis en er is een kleine afsluitbare opslagruimte. Het object is voorzien van verwarming (heaters), gecoate betonvloer, krachtstroom 380V en veel daglichttoetreding. De kantoorruimte is voorzien van een complete indeling en beschikt over diverse voorzieningen.

Locatie
Het kantoor is goed gelegen op het moderne bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het bedrijventerrein ligt langs de rijksweg A15 in de onmiddellijke nabijheid van de afslag Gorinchem Oost / Arkel. De bebouwing in de nabijheid bestaat uit overwegend bedrijfspanden met kantoorruimte. De bereikbaarheid van de bedrijfsruimte per (vracht)auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 (afslag Gorinchem-Oost) op een steenworp afstand van dit gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Een bushalte is op circa 100 meter loopafstand gelegen.

Parkeren
De parkeergelegenheid nabij dit bedrijfsobject is goed. Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar, rondom het object.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het Bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen en stationsomgeving’ van kracht. In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming “bedrijventerrein” volgens artikel 4 van het bestemmingsplan. De toegestane milieucategorie is maximaal 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Huurprijs
Bedrijfsruimte: € 60,-/m² per jaar
Kantoorruimte: v.a. € 90,-/m² per jaar

Informatie en bezichtiging
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
1.426 m² (in units vanaf 538 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.076 m²
Kantoor oppervlak
350 m²
Vrije hoogte
6,7 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
G 2,12

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

NVM makelaar

B/mak Bedrijfsmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0183-304050

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stephensonweg 8

€ 60 /m²/jaar