Edisonweg 9 4207 HE Gorinchem

€ 16.250 /mnd

Omschrijving

Edisonweg 9 te Gorinchem | Representatief bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfsruimte en kantoorruimte gesitueerd op ruim perceel.

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein 'Oost I' in Gorinchem bieden wij dit ruim opgezette bedrijfscomplex aan. Het object beschikt over een bedrijfsruimte van ca. 3.200 m² en twee kantoorlagen met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 617 m². De bedrijfshal is net afgewerkt en is o.a. voorzien van 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren en 4 kraanbanen met elk een draagvermogen van 3,2 ton. De raampartijen bij de kantoren en de lichtstraten van de bedrijfshal zorgen voor een riante hoeveelheid natuurlijk daglichtinval in het object.

STERKE PUNTEN
- Parkeren op eigen terrein
- Ruim perceel
- Kantoorruimte is onafhankelijk te gebruiken
- Kraanbanen aanwezig
- Locatie nabij afrit A-15

OPPERVLAKTEN
- Ca. 2.943 m² bedrijfsruimte
- Ca. 143 m² magazijn BG
- Ca. 112 m² kantine/toiletten
- Ca. 237 m² kantoorruimte BG
- Ca. 380 m² kantoorruimte VD
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is in 1990 gerealiseerd en is gebouwd op een onderheide betonnen fundering. Het kantoorgedeelte is gebouwd op traditionele wijze met betonnen vloeren, waarbij de gevels zijn opgetrokken door het gebruik van metselwerk. Het bedrijfsgedeelte is opgetrokken middels een staalconstructie. De gevels hiervan zijn opgebouwd door middel van een gemetselde borstwering met daarboven verticaal geplaatste geveldelen, voorzien van binnendoos met isolatie. Het dak betreft een geïsoleerd plat dak met stalen dakelementen, afgewerkt met een bitumen afwerklaag. Het terrein is verhard met stelconplaten en klinkerbestrating.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding
- Sanitaire voorzieningen
- Gas-, water-, elektra-aansluitingen

Bedrijfsruimte:
- Betonvloer
- 3x elektrisch bedienbare overheaddeuren
- Lichtstraten
- 4x kraanbanen (3,2 t)
- Gasheaters
- Luchtleidingen
- TL-verlichting
- Toiletruimte
- Kantine
- Pantry

Kantoorruimte:
- Representatieve entree
- Systeemplafond
- Inbouwarmaturen met TL-verlichting
- Kabelgoten
- CV-ketel met radiatoren
- Airconditioning
- Te openen ramen
- Sanitaire voorzieningen
- Pantry

PARKEREN EN TERREIN
Het object is gesitueerd op een perceel van 5.070 m². Het terrein is verhard met Stelconplaten en klinkerbestrating en beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid voor- en naast het object.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van bedrijventerrein 'Oost I' te Gorinchem. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met diverse brandstofverkooppunten en eetgelegenheden in de nabije omgeving. Het object is op korte afstand gelegen vanaf de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen). Op ca. 5 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht).

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein en stationsomgeving" van kracht, de bestemming betreft enkelbestemming bedrijventerrein. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten toegestaan die staan vermeld in de maximaal categorie 3.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten.

KADASTER
Gorinchem - F - 2335 - Grootte: 5.070 m²

HUURPRIJS
€ 16.250,-- excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 16.250 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
3.198 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.198 m²
Perceel
5.070 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonweg 9

€ 16.250 /mnd