Karnemelksloot 80 A 2806 BH Gouda

€ 350 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een in het centrum van Gouda gelegen multifuctionele bedrijfsunit, onderdeel uitmakend van een kleinschalig bedrijfsverzamelcomplex van in totaal vier bedrijfsunits. Deze units worden middels een overdekt hofje ontsloten en zijn voor bedrijfs-, kantoor-, hobbymatig of voor opslagdoeleinden te gebruiken.

Deze bedrijfsruimte bestaat uit twee verdiepingen en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 39 m². Door de overkapping is het mogelijk om droog te laden en te lossen. De bedrijfsunit is voorzien van een eigen water en elektra meter. Op de gemeenschappelijke binnenplaats bestaat de mogelijkheid om tijdelijk te parkeren.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met zowel de auto, het openbaar vervoer als lopend en met de fiets.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 39 m², verdeeld over:
- circa 22 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
- circa 17 m² kantoor-/opslagruimte op de eerste verdieping;

Oplevering:
Casco.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau is cascomatig en is onder andere voorzien van:
- egale betonvloer;
- led-verlichting;
- eigen groepenkast;
- toiletpunt op de etage;
- handmatige overheaddeur.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Gouda;
Nummer: 8926;
Sectie: A6.

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte? Mail ons een verhaal over uzelf (werksituatie), waarom u deze bedrijfsruimte zou willen huren en wat u dé geschikte kandidaat maakt?

Naar aanleiding van uw e-mail ontvangt u mogelijk een uitnodiging van ons voor een bezichtiging.

Wanneer wij verder met u gaan, vragen wij onderstaande gegevens van u op.
Gevraagde documentatie:
- Persoonlijke situatieschets met NAW gegevens;
- Werkgeversverklaring;
- Recente salarisstrook; (bij een eigen onderneming of zzp-er dienen jaarstukken van de afgelopen drie jaar te worden overlegd);
- Uittreksel BRP (voorheen GBA);
- Bij een huidige huursituatie wordt tevens om een verhuurdersverklaring gevraagd;

Wanneer u deze gegevens niet kunt aanleveren, komt u nimmer in aanmerking voor deze bedrijfsruimte.

Als u zich per e-mail hebt voorgesteld aan ons, nemen wij contact op wanneer de verhuurder u uit wil nodigen voor een bezichtiging. Wij nemen geen contact op als de ruimte niet (mogelijk) aan u verhuurd wordt. Op onze website kunt u zien of de bedrijfsruimte nog steeds beschikbaar of reeds verhuurd is.

NB: De verhuurder behoudt altijd het recht van gunning.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze brochure is door Slingerland Makelaardij met zorg samengesteld. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Eventueel bijgevoegde plattegrond zijn slecht indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Huurprijs:
€ 350,-- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en overige gebruikerslasten.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 350 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten

Oppervlakte
39 m²
Bedrijfshal oppervlak
22 m²
Kantoor oppervlak
17 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Karnemelksloot 80 A

€ 350 /mnd