Nijverheidsstraat 4 - 8 2802 AL Gouda

€ 200.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een solitair gelegen watergebonden bedrijfscomplex van circa 2.755 m² met circa 1.800 m² buitenterrein gelegen op bedrijventerrein Kromme Gouwe.

Op bedrijventerrein Kromme Gouwe zijn bedrijven gevestigd als Mokveld en de Goudse Betoncentrale.

Gezien de ligging aan het water en nabij een drukke toegangsweg naar de Goudse binnenstad is de attentiewaarde uitstekend.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het bedrijventerrein ligt op slechts enkele minuten van de rijkswegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A20 (Utrecht – Rotterdam) verwijderd. Op eigen terrein bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfs- en kantoordoeleinden tot en met deels milieucategorie 3.2 en deels 3.1.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 2.755 m² verdeeld over:
- begane grond bedrijfsruimte circa 1.965 m² met circa 80 m² entresol;
- eerste verdieping circa 710 m² kantoorruimte.

Tevens is er een buitenterrein aanwezig van circa 1.800 m².

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau is onder andere voorzien van een constructiewerkplaats. Deze ruimte beschikt over een betonvloer met een vloerbelasting (conform opgave gebruiker) van circa 1.500 kg/m² en een vrije overspanning. De vrije hoogte bedraagt circa 6 meter. De hal wordt aan twee zijden ontsloten middels een elektrisch bedienbare overheaddeur. In de hal is een eenvoudige kantoor en kantine faciliteit ingebouwd.

Via een doorgang is de andere bedrijfsruimte te bereiken. De vrije hoogte varieert van 6,5 meter naar ruim 9 meter. De monoliet afgewerkte betonvloer heeft een vloerbelasting van (conform opgave gebruiker) 3.000 kg/ m². Ontsluiting vindt plaats middels elektrisch bedienbare overheaddeuren. Tevens is op de begane grond een kleed- en wasruimte gerealiseerd, op de eerste verdieping een kantineruimte alsmede een atelier.

Verwarming van de bedrijfsruimte geschiedt middels direct gasgestookte heaters. In de ruimte zijn verder diverse kraanbanen aangebracht.

Aan de waterzijde van het complex is nog een eenvoudige werkplaats gesitueerd voorzien van een handbediende overheaddeur.

De kantoorruimte beschikt over een opleveringsniveau voorzien van onder andere:
- systeemplafond met (inbouw) verlichtingsarmaturen;
- airconditioning;
- toiletgroep (D & H);
- verwarming middels radiatoren;
- houten kozijnen voorzien van dubbel glas.

De kantoorruimte heeft uitzicht over de Gouwe.

Het buitenterrein is verhard middels stelconplaten alsmede klinkers en wordt gebruikt voor buitenopslag alsmede parkeren. Verder is het complex omheind met een hekwerk en beschikt het over twee ontsluitingen naar de openbare weg.

Huurprijs:
€ 200.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar. In overleg zijn eventueel andere huurtermijnen bespreekbaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
2.755 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.045 m²
Terrein oppervlak
1.800 m²
Kantoor oppervlak
710 m²
Vrije hoogte
9 m
Draagvermogen
3.000 kg/m²
Perceel
5.472 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidsstraat 4 - 8

€ 200.000 /jr