Antwerpseweg 2 2803 PB Gouda

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een bedrijfscomplex gelegen op "Goudse Poort" te Gouda. De op een prominente locatie gelegen bedrijfsruimte is eerder in gebruik geweest bij onder andere Blokker en HBM. Het totale complex bestaat uit circa 42.246 m² logistieke bedrijfs- c.q. opslagruimte alsmede kantoorruimte, verdeeld over diverse aan elkaar verbonden gebouwen. Voor de verhuur is per 1 juli 2022 tijdelijk bedrijfsruimte beschikbaar vanaf circa 1.000 m² ten behoeve van voornamelijk opslag.

Het complex aan de Antwerpseweg 2 heeft een vrije hoogte van maximaal circa 10 meter onder de spanten en is voorzien van alle gemakken die van een modern warehouse mogen worden verwacht; van loadingdocks tot een gecertificeerd sprinkler- en beveiligingssysteem.

Vraag naar de mogelijkheden van het flexibel huren van bedrijfsruimte.

Rondom het voormalig distributiecentrum van Blokker en HBM zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Dekbed-Discounter, Centric, Maas Autogroep en Severs Breeman BMW & MINI.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Afslag A12/A20 ( Den Haag - Utrecht/ Rotterdam ) ligt direct aan de Goudse Poort. Er rijden diverse streekbussen door de Goudse Poort en er is een constante verbinding met het centraal station Gouda. Parkeren is mogelijk in de omgeving.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor opslagdoeleinden.

Oppervlakte:
Het complex aan de Antwerpseweg biedt een diversiteit aan te huren volumes. Huren kan al vanaf circa 1.000 m² bedrijfsruimte.

Oplevering:
In overleg. Per 1 juli 2022.

Opleveringsniveau:
Opleveringsniveau onder andere voorzien van:

Bedrijfsruimte
- 31 gedeelde loadingdocks en overheaddeuren;
- gedeelde expeditieruimte en verkeersruimte;
- sanitaire groepen;
- krachtstroom;
- vrije hoogte van maximaal circa 10 meter onder de spanten;
- sprinklerinstallatie.

Huurprijs:
Vanaf € 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

De huurprijs is afhankelijk van de te huren metrage.

Servicekosten:
Servicekosten nader te bepalen. Afhankelijk van de activiteiten van de huurder.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 1 maand huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Tot 31 december 2022. In overleg met verhuurder eventueel een mogelijkheid om maandelijks te verlengen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van verhuurder.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
21 juni 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten

Oppervlakte
36.398 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
36.398 m²

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.