de Stiel 7 3267 CA Goudswaard

€ 3.950 /mnd € 397.500 k.k.

Omschrijving

BIJZONDER AANTREKKELIJK GEPRIJSD!!

Modern, vrijstaand en goed geïsoleerd bedrijfspand uit het jaar 2000 op eigen grond (1080m2) verdeeld over twee lagen. Het pand meet circa 30 x 20 meter. De vloeroppervlakte bedraagt in totaal circa 960 m2 VVO. Op de begane grond een hal, kantoorruimte, keuken en wasruimte van in totaal 625m2 en op de verdieping circa 335m2.

Dit is een unieke kans om voor de prijs van een middelmatige bedrijfsruimte in een verzamelcomplex (waar u deel moet uitmaken van een VVE) op eigen grond een vrijstaand, zelfstandig pand te kopen!

De huidige interne indeling kan grotendeels eenvoudig worden aangepast om vervolgens ingedeeld te worden naar eigen wens. Ook splitsing in 2 afzonderlijke bedrijfsunits is goed mogelijk.

Begane Grond
De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ruim 500m2. De vorige gebruiker heeft een aantal tussenwanden geplaatst die eenvoudige verwijderd of aangepast kunnen worden. De overige ruimte heeft een oppervlakte van circa 110m2, deze bestaat uit een entree, meterkast, spreekkamer, hal, kantoorruimte, keuken-kantine, toilet en wasruimte.
De bedrijfshal beschikt over 2 roldeuren. Eén vanaf de straatzijde, deze is hoog, breed en elektrisch is bedienen. De 2e roldeur aan de achterzijde is kleiner en deze is vanaf eigen terrein te bereiken. De hoogte in de hal is deels 6 meter (met een nokhoogte van 7 meter) en ter plekke van de verdiepingsvloer 3 meter.

Verdieping
De verdieping heeft een oppervlakte van circa 335m2, waarvan circa 180m2 een afgesloten ruimte en de rest grotendeels vide. Hoogte circa 3 meter.

Ligging:
Het object is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein met enkele (bedrijfs)woningen, net buiten het dorp Goudswaard. Het betreft een doodlopende straat. Goudswaard maakt deel uit van de gemeente Korendijk.

Bereikbaarheid:
Spijkenisse, Oud-Beijerland en Zuid-Beijerland liggen op korte afstand en de A29 richting Rotterdam of Bergen op Zoom ligt op 15 autominuten.

Kadastrale gegevens:
- gemeente Goudswaard sectie E nummer 1379, grootte 10 are 80 ca

Bestemming en gebruik:
Bedrijf, dubbelbestemming

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Overheaddeuren;
- Betonvloer, gedeeltelijk voorzien van coating
- TL-bakken;
- Wandcontactdozen;
- Krachtstroom;
- Centrale verwarming;
- Toilet v.z.v. fontein;
- CV-ketel;
- Keuken/kantine
- Ruim kantoor
- 2e kantoorkamer/spreekruimte
- Toilet met fontein op BG
- Wasruimte met WC en douche

Parkeergelegenheid:
Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde van het pand. Op het eigen terrein aan de achterzijde kan geparkeerd worden evenals aan de openbare weg.

Koopsom:
€ 397.500,- kosten koper te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde overdrachtsbelasting.

Huur:
€3.950,- per maand, excl. BTW
(Bij huur zal in de huurovereenkomst een controle beding worden opgenomen ter voorkoming van gebruik tegen de geldende wet- en regelgeving).

Kosten koper:
Voor rekening van koper komt de overdrachtsbelasting ten bedrage van 6% van de koopsom. Alle overige kosten verband houdende met de levering zijn tevens voor rekening van koper.

Oplevering:
In overleg, in huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken zichtbare en onzichtbare gebreken (voor zover bij de verkopende partij niet bekend) heersende/leidende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Hoewel alle vermelde informatie zorgvuldig is samengesteld, is het mogelijk dat deze een afwijking heeft t.o.v. de werkelijke situatie. Opgegeven maten en afmetingen zijn indicatief. De vermelde gegevens zijn dan ook onder voorbehoud. Iedere keuring en of onderzoek vooraf is toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 397.500 kosten koper
Huurprijs
€ 3.950 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
960 m²
Bedrijfshal oppervlak
850 m²
Kantoor oppervlak
110 m²
Perceel
1.080 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Stiel 7

€ 3.950 /mnd € 397.500 k.k.