Egersundweg 9723 JM Groningen

€ 850 /mnd

Omschrijving

LET OP: de getoonde foto's zijn niet van dit project, maar van het vergelijkbare project aan de Egersundweg 11 welke in mei 2020 is opgeleverd.

In juni 2021 komen er 6 nieuw gerealiseerde bedrijfsunits te huur aan de Egersundweg 4 in Groningen op het bedrijventerrein ‘Eemspoort’. De units zijn onderdeel van het gelijknamige bedrijfsverzamelgebouw ‘Eemspoort’ bestaande uit 12 hoogwaardige zelfstandige bedrijfsunits.

De units worden duurzaam en degelijk gebouwd en luxe afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen.

De volgende units worden aangeboden:

Unit 7 200m2 (100m2 bgg + 100m2 entresolvloer), bxdxh=10m x 10m x 6m, incl. buitenruimte om het gebouw

Unit 8 VERHUURD

Unit 9 : VERHUURD

Unit 10 : VERHUURD

Unit 11 : VERHUURD

Unit 12 VERHUURD

Alle units zijn voorzien van, electra, water én riolering.

Huurcondities

Huurtarieven per unit per maand excl. BTW:

Unit 7 200m2 € 850,00 bij 3-jarig contract / € 900,00 bij 1-jarig contract

Unit 8 100m2 VERHUURD

Unit 12 200m2 VERHUURD

Omdat de realisatie van diverse zaken ná oplevering zullen plaatsvinden, heeft u eventueel inspraak in de wijze waarop dat plaatsvindt (denk aan de entresolvloer hoogte/locatie trap, toiletunit met keukenblok ja/nee, kantoorunit locatie, etc.).

In samenspraak is het ook mogelijk om meerdere units te huren om deze te combineren. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

Servicekosten: €50,- per maand (voorschot op energiekosten)
Optioneel:
--> Toilet unit incl. keukenblok met warm (boiler) en koud water. Meerprijs per maand € 35,00 excl. BTW.
--> Aansluiting op gezamelijke internetverbinding incl. gezamenlijke switch/router/firewall € 15,00 excl. BTW.

Aanvaarding: Per direct na oplevering (uiterlijk eind juni 2021)
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfsunits ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Egersundweg in Groningen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemmingsplan

De omgevingsvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken: Lichte industrie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt)

Bedrijfsvloer
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een monolithisch afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m².

De eventuele houten verdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m² en is afgewerkt met underlayment beplating. De begane grondvloer bij deze units heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1000 kg/m².

Hoofddraagconstructie
De dragende constructie bestaat uit de benodigde hoofdspanten, hulpstaal voor gevelconstructies. De afmetingen volgens de tekeningen en berekeningen van de constructeur. De gehele dragende constructie wordt gezandstraald en voorzien van een dekkende laag.

Gevels
De buitenwanden bestaan uit geïsoleerde metalen gevelbeplating in kleur, met een isolatiewaarde van Rc ? 3,5 m²K/W.
De gevelbekleding wordt voorzien van de benodigde lekdorpels, dakrandprofielen en hoek-en aansluitprofielen als de gevelbeplating.

Overheaddeuren
De overheaddeuren zijn handbediend. Deze deuren zijn sectiedeuren, voorzien van isolatie.

Kunststof puien en kozijnen
De kozijnen en ramen in de buitengevel worden uitgevoerd in kunststof en zijn voorzien van isolerende beglazing. De deuren en ramen zijn voorzien van het benodigde hang en sluitwerk wat voldoet aan weerstandsklasse 2.

Binnenwand
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen
In de bedrijfsunit wordt een meterkast aangebracht, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht.

Terreininrichting
Het terrein, alsmede de in-/ uitrit worden verhard (zoals op tekening aangeven) door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers in de kleur grijs (aangebracht op een laag puingranulaat).
De aanleg van de benodigde inritten is in de koopsom inbegrepen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunits? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Egersundweg in Groningen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 850 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 450 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
1.250 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Egersundweg

€ 850 /mnd