Kweldergras 4 a 9738 AJ Groningen

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

Riant bedrijfspand met entresol en bedrijfswoning beschikbaar aan de Kweldergras op industrieterrein Noorderhogebrug in Groningen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijkswegen A7 en de A28 bevinden zich op 10 minuten afstand.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 400 meter loopafstand.

Metrages (BVO)

Bedrijfshal begane grond: circa. 187 m² BVO

Bedrijfshal entresol: circa. 24 m² BVO

Bedrijfswoning: circa. 145 m² BVO

Buitenterrein: circa. 1.250 m²

Indeling bedrijfswoning:

De ruime ontvangsthal van de bedrijfswoning is voorzien van een betegeld toilet en heeft de toegang tot de kantoorruimte. Daarnaast heeft de ontvangsthal een directe toegang tot de royale woonkamer welke gedeeltelijk is afgewerkt met een plavuizen vloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een geheel ingerichte keuken, welke is voorzien van een afzuigkap, combioven, gaskookplaat, koelkast en een vaatwasser. Via een glazen pui heeft u rechtstreeks toegang tot het terras. Verder is de begane grond voorzien van een bijkeuken welke is afgewerkt met een plavuizen vloer en gestucte wanden. Deze staat in rechtstreekse verbinding vanuit de woonkamer. De bedrijfshal staat in directe verbinding met de bijkeuken.
De eerste verdieping is bereikbaar middels een houtentrap. Op de eerste verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers waarvan 2 kamers voorzien zijn van een wastafel.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het object kunt u op eigen terrein parkeren. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Aluminium kozijnen
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Dubbele beglazing
• Gasheater
• Krachtstroom
• Kunststof kozijnen
• Lichtstraat
• TL-Verlichting
• Twee overheaddeuren
• Vloerbelasting circa 2.500 kg/m²
• Vrije hoogte circa 4,5 meter

Huurcondities

Huurprijs bedrijfsgedeelte: € 2.250,- per maand excl. BTW.

Huurprijs bedrijfswoning: € 1.300,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Is van toepassing.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Kweldergras 4 in Groningen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
211 m²
Bedrijfshal oppervlak
211 m²
Vrije hoogte
4,5 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en heater
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 145 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kweldergras 4 a

€ 2.250 /mnd