Kieler Bocht 9 9723 JA Groningen

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

== UNIEKE ZICHTLOCATIE AAN ZUIDELIJKE RINGWEG OP EEMSPOORT == NOG 1 (ÉÉN) BEDRIJFSUNIT BESCHIKBAAR == GELEGEN NAAST STAPLES OFFICE CENTRE EN BMW MARTINISTAD == REPRESENTATIEF OBJECT == GESCHIKT VOOR DIVERSE BEDRIJFSDOELEINDEN! ==

Kieler Bocht 9, 9723 JA te Groningen.

Op een unieke zichtlocatie aan de zuidelijke ringweg van Groningen is thans een hoogwaardige bedrijfsruimte te huur. Op dit moment is er nog 1 (één) bedrijfsunit van circa 300 m² v.v.o. beschikbaar. Het gebouw is duurzaam verwarmd en gekoeld d.m.v. een aardwarmtepomp. Er is glasvezel aanwezig in het gebouw. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 7,5 m met ruimte voor een tussenvloer. De bedrijfsruimte van circa 300 m² v.v.o. beschikt over 1 (één) elektrische overheaddeur met loopdeur en doorzichtige panelen. Medegebruikers zijn onder andere Allinq, Bio-Itech, Global Crew Management, Rexel, Asito en LinQhost.

De locatie is goed bereikbaar en is gevestigd op het bedrijventerrein “Eemspoort”, gelegen naast de gebouwen van Staples Office Centre en BMW Martinistad. Het betreft een in ca. 2004 gebouwd pand met een hoog opleveringsniveau. Het representatieve object is voor diverse bedrijfsdoeleinden, of combinatie van bedrijfsdoeleinden geschikt!

BESCHIKBAARHEID:
Begane grond circa 225 m² v.v.o. bedrijfsruimte + insteekverdieping van circa 75 m² v.v.o.*

*Beschikbaar in overleg.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen op het gewilde bedrijventerrein ‘Eemspoort’, naast de gebouwen van Staples Office Centre en BMW Martinistad. Op een unieke zichtlocatie aan de zuidelijke ringweg van Groningen. Pal gelegen aan de nieuwe op en afrit van de ringweg van en naar de A7!

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: Bushalte op circa 100 meter afstand.

Per auto: Nabij de op- en afritten van de ringweg van Groningen. Noemenswaardig is tevens de in aanleg zijnde op- en afrit van de ringweg, pal voor de deur!

PARKEREN:
Bij het gehuurde zijn een nader te bepalen aantal parkeerplaatsen bij te huren.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen daar waar aanwezig;

• Bedrijfsruimte vrije hoogte 7,5m;
• Bedrijfsruimte met overheaddeur en loopdeur;
• De bedrijfsruimte beschikt over eigen pantry en toilet;
• Mogelijkheid glasvezel.

Een opleveringsniveau op maat is bespreekbaar met de eigenaar. Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS BEDRIJFSRUIMTE BEGANE GROND CA. 225 M² V.V.O. + INSTEEKVERDIEPING VAN CIRCA 75 M² V.V.O.:
€ 1.350,- per maand te vermeerderen met € 450,- servicekosten en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt zoveel als hierboven is aangegeven. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de servicekosten dienovereenkomstig te wijzigen.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
 
• Gas- en elektraverbruik algemene ruimten;
• Gas- en elektraverbruik individueel;
• Waterverbruik inclusief vastrecht;
• Gebruikersheffingen zoals verontreinigingsrechten etc.;
• Onderhoud en periodieke controle van verwarmings-, en/of koel- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
• Idem van brandmelder-, storingsmelder- en noodstroominstallatie(s);
• Idem van brandblusapparatuur;
• Idem van elektrische installatie/noodverlichting;
• Idem van overige technische installaties;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, beglazing buitenzijde alsmede eventueel zonwering, beglazing binnenzijde gemeenschappelijke ruimten, terrassen, gevels, parkeerterrein;
• Onderhoud mandelige toegangsweg(en);
• Onderhoud buitenterrein en groenvoorziening;
• Onderhoud van de gemeenschappelijke verlichting;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing;
• De betaling van lonen, belastingen en sociale lasten van personeel dat (mede) ten behoeve van het gehuurde in dienst is van verhuurder;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per maand of kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 450 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.000 m² (in units vanaf 225 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.000 m²
Vrije hoogte
7,5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kieler Bocht 9

€ 1.350 /mnd