Bornholmstraat 46 9723 AZ Groningen

€ 65 /m²/jaar

Omschrijving

== GELEGEN OP GOEDE ZICHTLOCATIE ==BEDRIJFSHAL MET RUIME HOOGTE == VOLDOENDE PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN == TE HUUR VANAF CIRCA 1.417 M² == BREDE OVERHEADEUREN AANWEZIG ==

GEHUURDE:
Thans bieden wij te huur aan twee ruime bedrijfshallen in combinatie met verscheidene kantoorunits. De bedrijfsruimtes beschikken over een ruime hoogte.

Bedrijfsruimte 1 biedt circa 3.611 m² v.v.o. bedrijfsruimte welke is verdeeld over 4 bouwlagen. Op de begane grond bevindt zich een bedrijfshal voorzien van entree, kantineruimte en toiletten van in totaal circa 3.090 m². Het gehuurde beschikt over een kelder van circa 82 m², en twéé verdieping voorzien van kantoren. Aan de achterzijde van de bedrijfshal zijn 4 overheaddeuren.

Bedrijfsruimte 2 biedt circa 1.417 m² v.v.o. bedrijfsruimte voorzien van kantine en een aantal kantoren. De ruimte beschikt over een overheaddeur van circa 660 cm. breed.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Eemskanaal. Het bedrijventerrein Eemskanaal is samen met Euvelgunne , Driebond en Winschoterdiep een grote verzameling van bedrijven aan de zuid oostkant van de stad Groningen. In de omgeving van het object bevinden zich ondermeer Mercedes-Benz Wensink, Century, HANOS, Noorderpoort college, etc.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer:
Aan de voorzijde van het object bevindt zich een bushalte welke van en naar het station in Groningen leidt.

Per auto:
Het object is gelegen nabij de op en afrit van de zuidelijke ringweg Groningen en is derhalve goed bereikbaar.

PARKEREN:
Er bevindt zich voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat 'as- is'

HUURPRIJS BEDRIJFSRUIMTE:
€ 65,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met servicekosten en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten worden op een later moment vastgesteld. Er zal bij het aangaan van de huurovereenkomst gekeken worden welke leveringen en diensten door huurder en welke door verhuurder verzorgd gaan worden. De hoogte van het bedrag aan servicekosten zal dan op basis van deze onderlinge verdeling worden vastgelegd. Servicekosten zijn altijd te vermeerderen met BTW. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg, doch minimaal in huurtermijnen van 3 (drie) jaar.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
5.028 m² (in units vanaf 1.417 m²)
Bedrijfshal oppervlak
5.028 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bornholmstraat 46

€ 65 /m²/jaar