Ulgersmaweg 2 - 4 9731 BS Groningen

€ 310.000 /jr

Omschrijving

== BEDRIJFSRUIMTE GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN ULGERSMABORG == CIRCA 7.045 M² WAARVAN CIRCA 6.000 M² BEDRIJFSRUIMTE== VRIJE HOOGTE CIRCA 6.75 == BESCHIKT OVER 8 OVERHEADDEUREN == ZEER GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN DE N46 EN A7 ==

Ulgersmaweg 2-4, 9731 BS te Groningen

Namens onze opdrachtgever bieden wij deze multifunctionele bedrijfsruimte in Groningen aan gelegen op bedrijventerrein Ulgersmaborg. Dit bedrijventerrein ligt aan de oostzijde van de stad Groningen. Bedrijventerrein Ulgersmaborg vormt samen met het bedrijventerrein Oosterhogebrug het belangrijkste industriegebied aan de oostkant van Groningen.

Het geheel bestaat uit een bedrijfshal met kantoor- en kleedruimte. Er zijn twee overkappingen van circa 350 m² en circa 475 m² aanwezig. De bedrijfshal is voorzien van meerdere overheaddeuren en heeft een ruime vrije overspanning. De totale oppervlakte bedraagt maar liefst circa 7.045 m² en gelegen op een kavel van 10.000 m².

Het object bestaat uit een bedrijfshal met bijbehorende kantoor- en kleedruimte. De bedrijfshal beschikt over een vrije hoogte van circa 6,75 meter en 8 overheaddeuren met een breedte van circa 8 meter per deur. Daarnaast beschikt het object op de begane grond uit kleedruimten met sanitaire voorzieningen en een kantoor. Op de eerste verdieping is een ruime kantine met keuken aanwezig.

OPPERVLAKTEVERDELING
- Bedrijfsruimte circa 6.000 m²;
- Overkapping oostzijde circa 475 m²;
- Overkapping westzijde circa 350 m²;
- Kantoor/kleedruimte op begane grond circa 85 m²;
- Kantoorruimte op eerste verdieping circa 135 m²
- Totaal 7.045 m²
- Vrije hoogte circa 6,75 m

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Ulgersmaborg. Dit bedrijventerrein ligt aan de oostzijde van de stad Groningen. Bedrijventerrein Ulgersmaborg vormt samen met het bedrijventerrein Oosterhogebrug het belangrijkste industriegebied aan de oostkant van Groningen en ligt op fietsafstand van de binnenstad van Groningen.

BEREIKBAARHEID:
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de Beneluxweg, richting de oprit van de A7 en N46. Daarnaast is het object met openbaar vervoer goed te bereiken.

PARKEREN:
Ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein.

HUURPRIJS:
€ 310.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN:
In overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
In overleg.

AANVAARDING:
Per direct.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen. Een huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring namens opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningbevoegde de huurovereenkomst heeft getekend.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 310.000 per jaar
Aangeboden sinds
25 mei 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
7.265 m² (in units vanaf 7.045 m²)
Bedrijfshal oppervlak
7.045 m²
Kantoor oppervlak
220 m²
Vrije hoogte
6,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ulgersmaweg 2 - 4

€ 310.000 /jr