Nijverheidsweg 42 2031 CP Haarlem

€ 835.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein “Waarderpolder” met achtergelegen buitenterrein (ca. 225 m2), opslagloods (ca. 140m2) en ruime bedrijfswoning (ca. 240m2) op de eerste verdieping met dakterras (ca. 125m2). Perceel grootte 769 m2.

Indeling:
Begane grond: entree, opgang/ trappenhuis met toiletruimte en CV opstelling, bedrijfsruimte thans in gebruik als verkoopruimte, kantoor en opslag. Hal met aan de voor- en achterzijde inrijdeuren. Totale oppervlakte ca. 345 m2.

Middels een overheaddeur (3.68m hoog) aan de voor- en achterzijde is het achtergelegen buitenterrein (ca. 225 m2) bereikbaar (ca. 15.0m x 15.0m) met aansluitend een loods van ca. 140 m2 (ca. 14.0m x 10.0m) v.v. overhead deur.

1e verdieping (bedrijfswoning ca. 240 m2): overloop, woonkamer (ca. 80 m2) met open keuken, 6 slaapkamers, badkamer v.v. ligbad, douche en toilet. Dakterras (125 m2).

Voor de indeling zie de plattegronden.

Gelegen op goede locatie in de Waarderpolder nabij uitvalswegen.
Multi-functionele ruimte voor wonen & werken.
Bedrijfswoning staat vermeld in het bestemmingsplan.

Locatie:
Bedrijventerrein de Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Haarlem, het is een gebied waar verschillende soorten bedrijven zijn gevestigd. De Waarderpolder bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Haarlem. Goede bereikbaarheid via de fly-over N200 naar Amsterdam (Schiphol), Hoofddorp, Alkmaar en Den Haag. Station Haarlem NS, Station Haarlem-Spaarnwoude en Haarlem Centrum (grote Markt) zijn met de fiets binnen 10 minuten te bereiken. Bus 15 zorgt voor verbinding naar het centrum en beide treinstations.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

PARKEREN:
Vrij parkeren op de openbare weg. Parkeren op eigen terrein.

Deze informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Het complex wordt verkocht en geleverd volgens het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper verstrekt geen garanties en zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 835.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
485 m²
Bedrijfshal oppervlak
335 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Perceel
769 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidsweg 42

€ 835.000 k.k.