Windmolenven 3 -5 6081 PJ Haelen

€ 3.475 /mnd € 555.000 k.k.

Omschrijving

Het betreft een bedrijfspand oorspronkelijk gebouwd in 1978. Het pand is met de jaren meerdere keren uitgebreid en gerenoveerd. In de periode 2017-2019 heeft een laatste totale renovatie plaatsgevonden met oog op een duurzame toekomst ten behoeve van een nieuwe bestemming.

Hoofdbestemming: lichte industrie.

Nevenbestemming: opslag / distributie / showroom.

De bedrijfshal met loading dock en leveller heeft een oppervlakte van ca. 968 m2 en is grotendeels voorzien van vloerverwarming. De hoogte van de hallen variëren van ca. 4 meter tot ca. 5,5 meter.

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Windmolenven’. In de directe omgeving zijn voornamelijk middelgrote (logistieke) bedrijven gevestigd. Het object is gelegen nabij de provinciale wegen N273, N279 en N280. Nabij de op- en afritten van de A2 (Eindhoven/Maastricht) en de A73 (Nijmegen-Maasbracht). Een ideale ligging voor een snelle verbinding o.a. richting Roermond/Duitsland en België. De op-en afritten van de autosnelweg A2 ligt op hemelsbreed ca. 7 kilometer afstand en de A73 ligt op ca. 3 kilometer afstand. Het NS-station van Roermond ligt op nog géén 10 kilometer afstand en is goed bereikbaar met auto en fiets. Op ca. 1 kilometer afstand zijn meerdere supermarkten, tankstations, Kruidvat, apotheek etc. gevestigd.

De kantoren, gelegen aan de linker- voorzijde hebben een totaaloppervlakte van ca. 82 m2 vvo. Het kantoorgedeelte bestaat uit de ontvangsthal met foyer, twee kantoorruimten met pantry, kantine, drie toiletten, urinoir, twee douches en bergruimten.

Aan de linkerzijde geniet men voldoende parkeergelegenheid, aan de rechterzijde van het object bevind zich een braakliggend terrein van ca. 275 vierkante meter. Ruim zeven parkeergelegenheden op eigen terrein met uitbreidmogelijkheid. Het terrein is grotendeels beklinkerd en volledig omheind. Toegang middels twee poorten linker- en rechterzijde.

Huurovereenkomst: De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), model 30 januari 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek)

Betalingstermijn: Huur per maand vooruit

Zekerheidstelling: 3 maanden huur.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
De heer J.A.C. Joosten

Telefoon: +31 6 51 32 20 59

E-mail:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 555.000 kosten koper
Huurprijs
€ 3.475 per maand
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-10-2020

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
1.050 m²
Bedrijfshal oppervlak
968 m²
Kantoor oppervlak
82 m²
Vrije hoogte
5,5 m
Draagvermogen
10.000 kg/m²
Perceel
2.505 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Windmolenven 3 -5

€ 3.475 /mnd € 555.000 k.k.