Bovenpolderweg 5 1165 LH Halfweg

€ 1.250.000 k.k.

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden een ontwikkellocatie van in totaal 8.030 m² eigen grond, gelegen aan de Bovenpolderweg 5 in Halfweg. Deze locatie is opgenomen in de Structuurvisie 2035 welke is vastgesteld door de Gemeente. Op het perceel staat een bedrijfswoning met enkele opstallen. Verder is het
grondstuk niet in gebruik.

De ontwikkellocatie is gelegen naast de Bovenpolderweg en vlakbij de N200 tussen Haarlem en Amsterdam. Dit gebied werd gebruikt door tuinbouwbedrijven. Deze functie is hier al lang niet meer exploitabel. Ondanks dat de betreffende locatie buiten bestaand bebouwd gebied ligt, ziet de gemeente op termijn vanwege de reeds aanwezige bebouwing en de aansluiting op de kern van Halfweg mogelijkheden voor de ontwikkeling tot woningbouw. Als er in dit kleine gebied geen andere ruimtelijke en financieel realistische mogelijkheden zijn, dan wil de gemeente het gebied binnen bebouwd gebied brengen en geschikt maken voor woningbouw. Ontwikkeling van deze locatie vindt plaats met respect voor de overgangszone tussen dorp en land.

Op het perceel is het bestemmingsplan Halfweg 2007 van toepassing met de bestemming Agrarische doeleinden B. De gronden op de kaart aangewezen voor “Agrarische doeleinden” zijn bestemd voor agrarische doeleinden met de daarbij behorende bouwwerken, waaronder agrarische bedrijfswoningen, agrarische bedrijfsgebouwen en open terreinen.

ADRES
Bovenpolderweg 5.

STAD
Halfweg.

OPPERVLAKTE
8.030 m².

EIGENDOM
Het pand betreft volledig eigendom.

VRAAGRPIJS
€ 1.250.000,- k.k.

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot bovenstaande propositie verwijzen wij u graag naar de inhoud van het Investment Memorandum en de online dataroom. De dataroom is toegankelijk na het ondertekenen van de geheimhoudingsverklaring.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
8.030 m²
Bedrijfshal oppervlak
8.030 m²
Perceel
8.030 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bovenpolderweg 5

€ 1.250.000 k.k.