Hakgriend 8 k 3371 KA Hardinxveld-Giessendam

€ 342.500 v.o.n.

Omschrijving

Aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam wordt op bedrijventerrein Nieuweweg het representatieve, ruim opgezette bedrijfsverzamelgebouw ‘de Griendwerker’ ontwikkeld. Het nieuwbouwproject bestaat uit 19 bedrijfsunits gesitueerd in een U-vorm, met daartussen een bijzonder ruim terrein voor parkeren en manoeuvreren. De bedrijfsunits bestaan merendeels uit twee bouwlagen en variëren in oppervlakte. De units zijn uitermate geschikt voor opslag en/of lichte productie of assemblage op de begane grond, met kantoor en/of magazijn op de verdieping. Op de twee koppen van de bouwblokken worden 2 representatieve kantoor-/bedrijfsunits gerealiseerd, met moderne uitstraling en veel glaspuien in de gevels. In de twee hoeken achterin het complex zijn de grootste hallen van het verzamelgebouw gesitueerd.

Er zijn nog slechts 3 bedrijfsunits beschikbaar!

Oppervlakte
Unit 12:
- begane grond: circa 209 m²
- 1e verdieping: circa 56 m²

Oplevering
De units worden casco opgeleverd. Tot het casco behoort de fundering, de begane grondvloer, de verdiepingsvloer, de buitenwanden, de scheidende bouwmuren en het dak. De kosten van de invoeringen t.b.v. water, elektra en media-aansluiting tot in de meterkast zijn de in de koopsom inbegrepen. In het gebouw worden geen elektrische-, water- of verwarmingsinstallatie aangebracht.

Locatie
Bedrijfsverzamelgebouw ‘de Griendwerker’ wordt gerealiseerd op bedrijventerrein ‘Nieuweweg’, aan de Hakgriend, op een steenworp afstand van de op- en afritten van de rijksweg A15. Het project komt op het zogenaamde voormalige BAM-terrein aan de Hakgriend. Er zijn vergevorderde plannen om de Hakgriend door te trekken tot aan de Parallelweg, waardoor en nieuwe verbindingsweg ontstaat. Via de Hakgriend en de Nieuweweg is rijksweg A15 (Rotterdam – Nijmegen) binnen een enkele minuut bereikbaar. Knooppunt Gorinchem (A15 – A27) is bereikbaar in ca. 6 autominuten. Via het openbaar vervoer is de locatie via een busverbinding bereikbaar. Een bushalte ligt op loopafstand aan de Nieuweweg. Ook het treinstation ligt op loop-/fietsafstand.

Ter plaatse is het bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam, bebouwd gebied” van kracht. De planlocatie heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’.
De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven tot en met categorie 2, of welke naar aard en omvang daaraan gelijk te stellen zijn;
- bedrijfsgebonden kantoorruimte (ten hoogste 50%, maximaal 3.000 m²);
- zelfstandige kantoren (maximaal 1.000 m²)

Vereniging van Eigenaars
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gesplitst in appartementsrechten. Bij de splitsing wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht. De vereniging is onder meer verantwoordelijk voor de opstalverzekering, het dagelijks onderhoud en een meerjaren onderhoudsplanning. De oprichting van de vereniging is in handen van een professionele vastgoedbeheerder. Bij levering van een bedrijfsunit wordt door kopers een bedrag van € 250,- gestort in de algemene reserve.

Koopsom
Unit 12: € 342.500,- vrij op naam, exclusief btw

Meer informatie?
Download de verkoopbrochure. Heeft u vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 342.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m²
Bedrijfshal oppervlak
209 m²
Kantoor oppervlak
56 m²
Vrije hoogte
6,4 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Neder-Hardinxveld, Hardinxveld-Giessendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.