Bolster 2 9281 KK Harkema

€ 349.500 k.k.

Omschrijving

Deze representatieve bedrijfsruimte is gelegen op een mooie locatie op het bedrijventerrein te Harkema. Het geheel is gerealiseerd in 2003 en beschikt over ruime kantoorruimten van totaal ca. 150 m² en een bedrijfshal van ca. 190m².

Bij de bouw in 2003 zijn geen concessies gedaan op de gebruikte materialen en bouwwijze zoals terug te vinden in het metselwerk, de constructie, de binnenmuren en de ramen en deuren. Bovendien is het goed onderhouden, beschikt over het gunstige energielabel A en is gelegen op een perceel van ca. 1.890m². De kantoorruimten zijn voorzien van radiatoren en verwarmd met een Intergas c.v. ketel.

Indeling:
Voorentree, hal met plavuizenvloer, gang met plavuizenvloer, deze gang geeft toegang tot de kantoorruimten en de bedrijfshal, twee kantoorruimten van 23m² en 29m² met pvc vloeren en systeemplafonds, magazijnruimte, toiletruimte, keuken/kantine met inbouwkeuken voorzien van spoelbak, koelkast en close-in boiler, werkplaats, de bedrijfshal is ca. 190m² groot en voorzien van een gevlinderde betonvloer vrije hoogte is 4 meter met een nokhoogte van ca. 8 meter, deze ruimte heeft een overheaddeur in de voorgevel en één in de zijgevel.
Eerste etage: vanuit de bedrijfshal is via een vaste trap een zolder te bereiken, totaal groot ca. 100m².

Het terrein aan de voorzijde en rond de bedrijfsruimte is voorzien van bestrating en op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

De locatie op het bedrijventerrein is goed bereikbaar en gesitueerd op korte afstand van verbindingsweg in de richting van zowel Drachten, de A7 en Leeuwarden.

Harkema is een dorp met een levendig ondernemersklimaat, het bedrijventerrein is gelegen aan de rand van het dorp en geeft ruimte aan vele vormen van bedrijvigheid.

In het bestemmingsplan heeft het geheel een bedrijfsdoeleinden I bestemming. Daarmee is het geschikt voor bedrijven in de categorie 1 en 2. In het bestemmingsplan is ruimte vermeld door een bedrijfswoning, in dat geval is er nog een toeslag van toepassing. Voor informatie inzake de bestemming verwijzen wij u door naar

Een spoedige aanvaarding behoort tot de mogelijkheden.

Is dit de locatie die u zoekt? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging! Neem contact op met De Flexibele Makelaar: 0512-369122.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.500 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m² (in units vanaf 190 m²)
Bedrijfshal oppervlak
190 m²
Terrein oppervlak
190 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Vrije hoogte
40 m
Perceel
1.890 m²
Uitbreidingsmogelijkheden
(maximale bouwhoogte: 80 m)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bolster 2

€ 349.500 k.k.