Curiestraat 8861 NB Harlingen

€ 59.500 v.o.n.

Omschrijving

Op het bedrijventerrein van Harlingen aan de Oostpoort gelegen, worden 24 representatieve bedrijfsruimtes ontwikkeld met verschillende afmetingen. Het pand is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van de ontsluitingswegen o.a. N31 (richting afsluitdijk en/of Leeuwarden). Dé kans voor de zzp-er/ondernemer om één van deze scherp geprijsde units te bemachtigen!! Het geheel onderscheid zich dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en goede isolatiewaarde. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

In totaal zijn er 24 bedrijfsruimten. Indien gewenst kunnen er meerdere bedrijfsruimtes geschakeld worden waardoor de oppervlakte kan worden vergroot. Het plaatsen van een verdiepingsvloer (optie) behoort eveneens tot de mogelijkheden.
In totaal zijn er 22 units met een oppervlakte van ca. 52 m² (BVO) en 2 units met een oppervlakte van ca. 104 m². (BVO).

Afmeting: 5.50 x 9.50 = 52 m²
Afmeting: 10.90 x 9.50 = 104 m²

Vrije hoogte inpandig is ca. 5.80 (onder stalen balklaag).

Bedrijfsruimtes
bouwnr. 02 t/m 23 - 52 m² - € 59.900 v.o.n.
bouwnr. 01 en 24 - 104 m² - € 119.500 v.o.n.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

In de koopsom zijn inbegrepen:
* Transportakte notaris;
* Bouwkosten;
* Architecten- en advieshonoraria;
* Makelaarscourtage/verkoopkosten;
* Gemeentelijke leges;
* Kadastrale inmeting;
* Complete bouwvergunning;
* Aansluitingen water-, hemelwaterafvoer,- en elektriciteitsleidingen.

Bestemming:
Staat van bedrijfsactiviteiten categorie 1 t/m 4.2 met enkele uitzonderingen. Nagenoeg alle bedrijvigheid (m.u.v. detailhandel) zijn hier toegestaan. Een uittreksel van het bestemmingsplan is beschikbaar.

Indeling:
Bedrijfsruimte: entree, middels kunststof pui v.v. bovenlicht, overheaddeur en meterkast. In overleg kan elke bedrijfsruimte v.v. worden van een verdiepingsvloer (optioneel).

Bouwkundige en technische gevens:
Betonvloer wordt op funderingsbalken gestort, de betonvloer wordt mechanische gevlinderd. De vloerbelasting bedraagt 1.250 kg/m². De dragende constructie wordt uitgevoerd in staal. De dakbedekking zal bestaan uit stalen verzinkte dakplaten waarover een isolatielaag (Rc=3,5 m² k/W) mechanisch bevestigd zal worden.

Buiten- & binnenwanden:
De buitenwanden worden uitgevoerd in stalen geïsoleerden sandwichpanelen met een Rc=3,5 m² k/W. De binnenzijde is uitgevoerd in wit gecoate staalplaat in standaard profilering. De binnenwanden tussen de bedrijfsruimtes worden eveneens in stalen geïsoleerde sandwichpanelen uitgevoerd.

Ramen, deuren en kozijnen worden uitgevoerd in kunststof (RAL 7016). Alle deuren en ramen worden v.v. inbraakwerend hang- en sluitwerk, tochafdichting en stormketting. Er worden geïsoleerde overheaddeuren (RAL 7016) geplaatst met een afmeting van
3½ x 4½ m¹ (bouwnr.: 2 t/m 23) en 4,0 x 4½ m¹ (bouwnr. 1 & 24). De deuren zijn standaard handbediend. Een elektrische bediening is optioneel.

Installatiewerk:
De meterkast wordt ingericht met voorzieningen voor water- en elektrameter, een groepenkast bestaande uit 4 automaten en hoofdschakelaar, dubbel stopcontact met randaarde en aardelektrode. In de bedrijfsruimte worden naast de meterkast 2 elektra aansluitingen aangebracht. 1 x dubbele WCD 230 V ; 1 x enkelvoudige WCD 380 V, 6 x LED verlichtingsarmatuur op 1 schakelaar. Tevens is er water en riolering aangelegd.

Buitenterrein:
Het buitenterrein zal worden verhard met betonklinkers. De parkeerplaatsen zullen worden uitgevoerd / aangeduid in een andere kleur steen.

Vereniging van Eigenaren:
Voor het beheer en onderhoud van de wegen en groenstroken zal door de eigenaren van alle bedrijfsruimtes een beheers-vereniging of een Vereniging voor Eigenaren opgericht worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 59.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
52 m²
Bedrijfshal oppervlak
52 m²
Vrije hoogte
5,8 m
Vrije overspanning
200 m
Draagvermogen
1.250 kg/m²
Perceel
3.590 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Curiestraat

€ 59.500 v.o.n.