Industrieweg 10 e 3481 MD Harmelen

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

Aan de Industrieweg 10 E te Harmelen op industrieterrein "de Putkop" bieden wij deze praktische bedrijfsruimte met kantine, kantoor en toilet te huur aan. De bedrijfsruimte beschikt over ca. 124 m2 vloeroppervlak op de begane grond en ca. 130 m2 vloeroppervlak op de eerste verdieping, alsmede drie parkeerplaatsen op eigen terrein.

Deze locatie is goed bereikbaar met eigen- en met openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op loopafstand en heeft goede verbindingen richting Woerden en Utrecht.

Omschrijving
Binnenkomst met trapopgang naar de kantoren, meterkast en toilet met fontein. Via de hal bij de entree heeft u middels een loopdeur toegang tot de ca. 124 m2 bedrijfsruimte met een hoogte van ca. 3.40 meter. Deze bedrijfsruimte is voorzien van krachtstroom, een wasbak, en een trapkast.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping komt u in een ruime hal/gang over de lengte van het pand met toegang tot een drietal kantoorruimtes van ieder ca. 26 m2 waarvan één met cv-kast en een pantry. Aan het eind van de hal heeft u toegang tot de kantine van ca. 33 m2. In deze kantine heeft u de beschikking over een keukenblok met vaatwasser en een koelkast.

Bijzonderheden
Bouwkundige constructie
Onderheide constructie, gemetselde muren met spouw. De vloer in de hal is van beton en de verdiepingsvloer van hout/beton. Elektrische bedienbare overheaddeur van ca. 4 x 3,20 m., en een aparte loopdeur. De hoogte van de hal is ca. 3,40 m.

Kantoorvoorzieningen
• Airco
• Ledverlichting
• Twee pantry’s
• Vloerbedekking
• Verwarming middels radiatoren

Bijzonderheden
• Huurbetalingen: per maand vooruit
• Huurtermijn: 5 jaar
• Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn

Huurprijsaanpassingen
• Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling
• Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W.

Huurcontract
• Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting
• Uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Harmelen
Harmelen ligt in het westelijk deel van de provincie Utrecht tussen de steden Utrecht en Woerden. Harmelen kenmerkt zich door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Door haar centrale ligging is Harmelen een aantrekkelijke plaats om te wonen en/of te werken. Harmelen is voorzien van een cultureel centrum H2O met zwembad, de bibliotheek en verscheidene winkels, supermarkten, scholen etc. Verder kent Harmelen een rijk en actief verenigingsleven.

Bereikbaarheid
Het dorp is landelijk gelegen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Via de nieuwe randweg (ca. 500 m. van locatie) kunt u richting de Rijksweg A12 en A2. De afstand naar het centrum van Utrecht is ca. 15 km.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.900 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
254 m² (in units vanaf 124 m²)
Bedrijfshal oppervlak
124 m²
Kantoor oppervlak
130 m²
Vrije hoogte
3,4 m
Vrije overspanning
7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
253 m² (in units vanaf 124 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 3000 m tot 4000 m, ontspanning op 1500 m tot 2000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 10 e

€ 1.750 /mnd