Energiestraat 2 15 8051 TE Hattem

€ 1.630 /mnd

Omschrijving

Binnen bedrijfsverzamelgebouw ‘De Groene Koploper’ is unit 15 beschikbaar en helemaal instapklaar! Deze unit beschikt over drie lagen inclusief dakterras. De begane grond kan door de aanwezigheid van een elektrisch bedienbare overheaddeur uitstekend als bedrijfsruimte worden gebruikt. De twee bovengelegen etages zijn zeer geschikt als kantoorruimte. Bovendien beschikt de tweede verdieping over een uniek dakterras!

Daarnaast wordt de unit opgeleverd inclusief toiletten, pantry's verlichtingsarmaturen, kabelgoten en warmtepomp airconditionings. Kortom, een zeer complete bedrijfsruimte.

Oppervlakte
Unit 15 heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 171 m² en is per bouwlaag als volgt verdeeld:

- Begane grond: ca. 59 m² VVO
- 1e verdieping: ca. 56 m² VVO
- 2e verdieping: ca. 56 m² VVO

De unit kan als geheel gehuurd worden, maar door de afgescheiden entreehal kunnen de begane grond en de twee bovengelegen kantoorlagen (ca. 112 m² VVO) ook separaat verhuurd worden.

Er is geen oppervlaktestaat met NEN2580 certificaat beschikbaar. Voornoemde oppervlaktematen dienen derhalve als indicatief te worden beschouwd.

Opleveringsniveau
De unit wordt opgeleverd inclusief de volgende voorzieningen:

Begane grond
- Entreehal voorzien van meterkast en deur naar bedrijfshal en een opgang naar de verdiepingen;
- Toilet voorzien van vloer- en wandtegels inclusief fontein en verlichting op bewegingsmelder;
- Pantry inclusief koudwaterkraan;
- Led verlichtingsarmaturen, 6 stuks;
- Dubbele wandcontactdozen, 4 stuks;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur.

1e verdieping
- Twee toiletten voorzien van vloer- en wandtegels inclusief voorportaal voorzien van wastafel;
- Toiletruimte voorzien van verlichting op bewegingsmelder;
- Gestucte wanden (sausklaar);
- Warmtepomp airconditioning;
- Elektra: kabelgoten inclusief dubbele wandcontactdozen, 8 stuks;
- Elektra: zwarte industriële Led verlichtingsarmaturen, 4 stuks.

2e verdieping
- Pantry voorzien van boiler;
- Gestucte wanden (sausklaar);
- Warmtepomp airconditioning;
- Elektra: kabelgoten inclusief dubbele wandcontactdozen, 8 stuks;
- Elektra: zwarte industriële Led verlichtingsarmaturen, 4 stuks.

Bouwkundige voorzieningen
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit houtskeletbouw wanden voorzien van houten gevelbekleding en CLT-vloeren. De buitengevel heeft een Rc waarde van 8,5 m2K/W. De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg per m². De CLT-verdiepingsvloeren van de units, hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m².

Locatie
Bedrijfsverzamelgebouw ‘De Groene Koploper’ is gelegen op bedrijvenpark H20, op korte afstand van de rijkswegen A50 en A28. De locatie is om die reden zeer goed bereikbaar. Het bedrijvenpark is voorzien van uitstekende voorzieningen zoals een glasvezel netwerk en een actief parkmanagement. Kortom, dé plek om te ondernemen!

Parkeren
Unit 15 beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Bij een verhuur in onderdelen wordt één parkeerplaats toegekend aan de begane grond en één parkeerplaats aan de kantoorlagen. Voorts kan er vrij geparkeerd worden langs de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs voor de gehele unit bedraagt € 1.630,-- per maand excl. BTW. Indien de unit in onderdelen wordt verhuurd bedraagt de huurprijs:

- Begane grond: € 490,-- per maand excl. BTW
- 1e en 2e verdieping: € 1.140,-- per maand excl. BTW

De huursom dient per maand vooraf te worden voldaan. De huurprijs wordt jaarlijks verhoogd, voor het eerst op één januari na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS. Een en ander conform de toepasselijke algemene bepalingen van de ROZ model huurovereenkomst.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten heeft onder andere betrekking op het onderhoud van het terrein en de gemeenschappelijke onderdelen. Het voorschot wordt nader bepaald. De unit beschikt over een eigen meter voor water en elektra inclusief tussenmeter. Voor energiekosten wordt derhalve geen voorschot gerekend.

Huurperiode
In overleg, bij voorkeur voor een periode vanaf 2 jaar met een opzegtermijn van 6 maanden.

Overige huurvoorwaarden
- Conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, versie januari 2015.
- Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht zodat verhuurder kan opteren voor een met BTW belaste verhuur. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. De overeengekomen huurprijs, exclusief BTW, wordt in dat geval verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
- Huurder stort een waarborgsom of stelt een bankgarantie van drie maandhuren inclusief voorschot van de servicekosten, te vermeerderen met BTW. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt geen rente vergoed.
- Over- of ondermaat ten opzichte van de in deze documentatie benoemde oppervlakten zullen geen gevolg hebben voor de overeengekomen huursom of recht geven op vernietiging van de huurovereenkomst.

Disclaimer
- Juffer Vastgoed BV heeft dit document en de informatieset met zorg samengesteld, alle informatie en gegevens zijn voor zover mogelijk gecontroleerd. Zij aanvaardt echter geen aansprakelijkheid indien mocht blijken dat de in dit document opgenomen gegevens onjuist en/of onvolledig zijn.
- Juffer Vastgoed BV zal in het kader van dit verhuurproces nimmer aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de (commerciële) informatie die ter beschikking is gesteld, de wijze waarop verhuurder omgaat met aanbiedingen, de volledigheid en juistheid daarvan en/of de nadere besluitvorming daarover.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.630 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
171 m² (in units vanaf 59 m²)
Bedrijfshal oppervlak
59 m²
Kantoor oppervlak
112 m²
Draagvermogen
1.250 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Energiestraat 2 15

€ 1.630 /mnd