Warmtekrachtstraat 8094 SE Hattemerbroek

€ 250.015 v.o.n.

Omschrijving

Op een uitstekend te bereiken locatie op het bedrijventerrein H2O te Hattemerbroek langs de A28 wordt een nieuwe 2 onder 1 kap gebouwd. In totaal 2 stuks.
Kavel D (bedrijfsgebouw 4) is nog beschikbaar. Het bedrijfspand wordt op eigen kavel gesitueerd van circa 650 m² en heeft een oppervlak van ca. 144 m² begane grond en ca. 100 m² op de verdieping.

De bedrijfsruimte is functioneel te gebruiken en is door de indeling geschikt voor een divers gebruik als bijvoorbeeld werkplaats, opslagruimte, bedrijfsruimte (voor bijvoorbeeld uw boot, camper of klassieker), atelier, showroom, magazijn, groothandel, transport- of montageruimte en voor de bouw of industrie.

De uitstraling van het complex is zeer representatief en de diversiteit aan de bedrijfshal is de kracht van dit project. Flexibiliteit staat hoog bij ons in het vaandel, de wensen van kopers zijn geen enkel probleem, indien dit vroegtijdig bekent gemaakt wordt.

De objecten zijn voorzien van een fraaie vliesgevel met toegangsdeur wat een representatieve uitstraling geeft, daarnaast zal het pand beschikken over een ruime overheaddeur.

De bijgevoegde foto's zijn gemaakt bij een gelijk project waardoor u een goed beeld heeft hoe het pand eruit komt te zien als het klaar is.

Mocht u nog meer aanvullende informatie willen hebben aangaande dit project, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of de bijgaande brochure downloaden met verder vermelde informatie.
Hopende u hiermede alvast een kleine impressie te hebben gegeven van het project H2O Warmtekrachtstraat te Hattemerbroek.

Oppervlakte
Begane grond: ca. 144 m²
Verdieping: ca. 100 m²
Totale vloeroppervlakte: ca. 244 m²

Totale grondoppervlakte ca. 650 m²

Koopprijs
€ 250.015,- exclusief BTW v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.015 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
244 m²
Bedrijfshal oppervlak
244 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Verspreide huizen polder Hattemerbroek, Hattemerbroek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Warmtekrachtstraat

€ 250.015 v.o.n.