De Trompet 2820 1967 DD Heemskerk

€ 9.450 /mnd

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR

Wegens verhuizing naar een nieuwe vestiging in Beverwijk komt per maart 2022 beschikbaar deze ruime showroom met uitstekende zichtlokatie op het hoogwaardige bedrijventerrein De Trompet. De showroom is in 2008 gebouwd en heeft een moderne uitstraling door de grote hoeveelheid glas in de voorgevel. Vanaf de snelweg A9 is de showroom prominent zichtbaar voor langsrijdend verkeer.

Op de begane grond bevindt zich de ruime entree en bedrijfsruimte van ca. 650 m2 met daarin opgenomen een afgesloten opslagruimte van ca. 25 m2 met overhead deur. De hoogte van het plafond op de begane grond is ca. 3.5 m hoog.

Een brede trap verschaft toegang tot de eerste verdieping van ca. 530 m2. Op de eerste verdieping bevindt zich een open bedrijfsruimte, een kantine met toilet en pantry, opslag met overhead deur en trappenhuis. De hoogte van het plafond op de eerste verdieping is ca. 4.5 meter hoog.

De bedrijfsunit heeft een grote isolatiewaarde en is energiezuinig gebouwd met duurzame materialen. Door het toepassen van deze materialen wordt de co² uitstoot met 40% verminderd, daarmee wordt ook bereikt dat er minder energie wordt verbruikt t.o.v. een gelijkwaardig pand. De wanden, vloeren, dak en glas zijn geïsoleerd. Er wordt gestookt middels een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.

Het bedrijfsterrein is beveiligd door een hekwerk en elektrische poort en camerabeveiliging.

VOORZIENINGEN
- Pantry en toilet
- Kantoorruimte en showroom
- Overheaddeur op de begane grond en eerste verdieping

PARKEREN
Voor de deur

HUURPRIJS
€ 9.450,- per maand excl. BTW

SERVICEKOSTEN
ca. € 542,- per maand

BEREIKBAARHEID:
A9: 3 autominuten

BESTEMMING
Bij de gemeente Heemskerk valt het perceel binnen het bestemmingsplan “De Trompet en Tolhek”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijf”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk..

KADASTER
Gemeente Heemskerk
Sectie F
Nummer 1681

OPLEVERING
In huidige staat

AANVAARDING
Per 1 maart 2022

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar, te verlengen met telkens 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9.450 per maand
Servicekosten
€ 542 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-3-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
1.200 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.200 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
9 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Trompet 2820

€ 9.450 /mnd