Camplaan 4 2103 GW Heemstede

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT:
Nabij de oude dorpskern van Heemstede ligt deze ruime tussenwoning met achtergelegen bedrijfsruimte. De woning beschikt over een totale oppervlakte van 146 m² GO en heeft daarnaast een eigen inrit met overheaddeur. Deze inrit brengt u naar de achtergelegen bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte beschikt over twee overheaddeuren en heeft een oppervlakte van 317m² BVO.

Direct om de hoek ligt het Wilhelminaplein met de karakteristieke "Oude Kerk". Daarnaast ligt de Voorwegschool, de oudste basisschool van Heemstede, waar nog steeds les wordt gegeven. Ook de winkelstraat (Binnenweg/Raadhuisstraat) van Heemstede ligt op loopafstand.

LOCATIE:
Op korte fietsafstand ligt het centrum van Haarlem met een groot aanbod op culinair en cultureel gebied en ook het strand is met de fiets binnen 30 minuten bereikbaar. Alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer etc. zijn binnen handbereik.

BEREIKBAARHEID:
Aan de rand van Heemstede. Op 3 minuten lopen bevindt zich een busverbinding waar de bussen 4 en 340 langsrijden, de bushalte heet ‘Wipperplein’’. Met 8 minuten zit je op de A9 richting Alkmaar, de A2 richting Utrecht en de A4 richting Amsterdam.

PARKEREN:
Gratis parkeermogelijkheden in de straat, let op: in de winkelstraten is het betaald parkeren.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
317 m²
Bedrijfshal oppervlak
317 m²
Perceel
490 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 146 m²)

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Omgeving

Oude Dorp, Indische buurt en omgeving, Heemstede

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Camplaan 4

€ 750.000 k.k.