Oenerweg 14 en 14 a 8181 RH Heerde

€ 1.350.000 k.k.

Omschrijving

Woonwerklocatie bestaande uit een woning met bedrijfshal EN woonkavel met te renoveren, of nieuw te bouwen, woning en luxe bijgebouw.

Dit unieke object biedt vele mogelijkheden omdat het over diverse functies beschikt, wonen en werken. Het geheel wordt aangeboden op een totaalperceel ter grootte van circa 4.715 m². Dit bestaat uit de volgende elementen:
A, Bouwkavel, huisnummer 14, met daarop een te renoveren of geheel te vernieuwen woning op een perceel van circa 945 m². Er staat een dubbele garage met carport, bouwjaar 1997. Op de verdieping is een gastenverblijf annex kantoorruimte gerealiseerd.
B. Rietgedekte bedrijfswoning, huisnummer 14a, van ruim 900 m³, bouwjaar 1997 op een perceel van circa 1.980 m².
C. Bedrijfsterrein ca. 1.790 m² met daarop een bedrijfshal van 480 m². Er ligt circa 880 m² aan bestrating in prima staat met voldoende waterafvoer. Het overige is onverhard en in gebruik als opslagruimte. Het bestemmingsplan geeft aan dat er 940 m² aan bedrijfsgebouwen mag staan hetgeen betekent dat er nog een bedrijfshal ter grootte van circa 460 m² bijgebouwd mag worden. Informeer bij de gemeente naar de mogelijkheden.

Belangrijkste kenmerken
. Twee woningen op één erf (1 bedrijfs- en 1 burgerwoning)
. Woonwerklocatie met zeer royale bedrijfswoning
. Burgerwoning volledig te renoveren of nieuw te bouwen
. Landelijk gelegen nabij Heerde
. Uitstekende verbinding met de A50 en A28, centraal in Nederland

Ligging en voorzieningen
Deze locatie bevindt zich in het buitengebied van Heerde. Landelijk gesitueerd en goed bereikbaar door de ligging op korte afstand van de A50 en A28.
Midden op de Veluwe, vlakbij dorp en bos. Ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers. Oneindig aantal fiets- en wandelroutes.
In het centrum kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en daarnaast bevinden zich hier ook diverse voorzieningen, zoals een medisch centrum, kinderopvang, scholen, een multifunctionele accommodatie ‘De Heerd’, waarin onder andere bibliotheek, theaterzaal en muziekschool zijn opgenomen en heeft ook alles te bieden op sportief gebied.
Kortom, er zijn voldoende recreatiemogelijkheden.

Oenerweg 14 a. Woonwerklocatie met bedrijfswoning en bedrijfshal
Aan de voorzijde van de woning, via de entreedeur in een nis, bereikt u de ruime hal en de prachtige houten trapopgang met knik, naar de eerste verdieping met een ruime overloop en balustrade. Toiletruimte met fonteintje, meterkast en onder de trap bevindt zich handige extra afsluitbare bergruimte. Het kantoor/slaapkamer op de begane grond is gesitueerd aan de linkerzijde van de hal. Aan de rechterzijde zit een deur naar de woonkamer. De woonkeuken is tevens bereikbaar via de hal. Deze biedt vervolgens weer toegang tot de handige bijkeuken met aparte wasruimte en deur naar buiten. Hier bevindt zich ook het tweede toilet.
De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. De plafonds in de woonkamer en woonkeuken zijn voorzien van sierplinten. De woning heeft een riet gedekte kap en aan de buitenzijde is de woning voorzien van luiken. De ramen en buitendeuren zijn voorzien van roede overkruising in het glas die de woning een sfeervol aanzicht geven.
Bouwjaar woning 1997.

Kadastraal: Gemeente Heerde, sectie P, nummer 685, (deelperceel); nummer 937; nummer 939; nummer 940 (deelperceel); nummer 1139 (deelperceel). Gezamenlijk groot circa 3.770 m².

Begane grond
De wanden in de woning zijn grotendeels gestuct. De lichte, ruime woonkamer (ca. 8,5 x 5,3 m) biedt voldoende ruimte tot het creëren van een zithoek en een separate eethoek. De woonkamer heeft een sfeervolle zandstenen schouw met open haard. De openslaande terrasdeuren bieden toegang tot het terras met veranda en zorgen voor een heerlijk landelijk uitzicht. Op de vloer ligt een lichtgrijs gemêleerde plavuis (deze is doorgelegd in de hal, kantoor en woonkeuken). Vanuit de woonkamer bieden 2 openslaande deuren toegang tot de keuken.
In de ruime woonkeuken (ca. 6,4 x 5,5 m) biedt een deur naar buiten toegang tot het terras met veranda. De U-vormige keuken met lichte tegels beschikt over een 4-pitsgaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine, spoelbak en hoge kast met koelkast. Kantoor/slaapkamer begane grond (ca. 4,7 x 4,8 m). Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier bevindt zich een apart toilet en de wasruimte met aanrechtblad met spoelbak en de aansluiting ten behoeve van de was-/droogapparatuur. Achterom via de bijkeuken.

Eerste verdieping
De royale overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot de CV-ruimte, een apart toilet en maar liefst vijf ruime slaapkamers. Deze kamers variëren in grootte: 1 x 12 m²; 3 x 14 m² en 1 x 20 m². De grootste slaapkamer heeft een sfeervol balkenplafond, een houten vloer, een inloopkast en openslaande deuren naar het balkon.
De ruime badkamer meet ca. 3,85 x 2,60 m en heeft een lichte kleurstelling. De 2 aparte wastafels zijn voorzien van spiegels en ombouw met inbouwspots. Een openslaand raam zorgt voor licht en lucht. Het ligbad in ingebouwd en voorzien van diverse plateaus met veel legruimte. De separate douche is voorzien van matglazen deur, regendouche met thermostaatkraan.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze zolder vindt u zeer veel extra bergruimte. De zolderkamer is voorzien van een dakraam.

Kelder
De praktische kelder (circa 4 x 2,2 m) stahoogte circa 1,75 m, is toegankelijk via de hal.

Buiten
Achter de woning bevindt zich een aangebouwde veranda met terras, sierbestrating, leilinden en tuin. U heeft een prachtig uitzicht over de weilanden. De beukenhaag zorgt voor privacy. In de kapschuur, afmetingen 5,80 x 2,60 kunt u uw tuinspullen kwijt en daar is ook een gezellig zitje om te genieten van de avondzon.
De woning is aan drie zijden omsloten door een tuin met gazon, vaste beplanting en goed ontwikkelde bomen. De voor- en achtertuin zijn voorzien van beregeningsinstallatie met hydrofoor installatie en grondwater puls.

Bedrijfshal / Loods
De bedrijfshal is gebouwd in 1993 en opgetrokken in spouw metselwerk. De topgevels zijn bekleed met damwandprofiel. Stalen spanten, vrij overspannend, dragen een golfplaten dak dat asbestvrij is. De goothoogte is ca. 2,30 m en de nokhoogte ca. 6,60 m. Aan de achterzijde zit een elektrisch bedienbare sectionaal deur met een vrije doorgang van 4,00 m breed en 4,20 hoog. De vloer is verhard met klinkers.
Indeling: voorzijde van de hal is bezolderd, ca. 14,70 x 3,60 m; daarna zijn er 2 garageboxen, van buitenaf bereikbaar middels sectionaaldeuren en loopdeur, met ook daarboven een zolder, ca. 7,00 x 7,40 m; aan de achterzijde is een afsluitbare werkplaats, wederom met zolder, ca. 8,40 x 5,10 m. Achter in de loods bevindt zich een kelder van circa 7 x 7 m bereikbaar via een luik.
De bedrijfshal heeft voldoende verlichting middels TL-armaturen. Daglicht komt binnen via lichtplaten in het dak en een 3 tal kunststof raamkozijnen in de zijgevel.
Infrastructuur: elektra + kracht en water.

Erf
Het erf is voldoende verhard middels klinkers ca. 880 m². Het achterterrein is niet verhard in is thans in gebruik als opslagruimte.

Oenerweg 14. Woning/bouwkavel
Op deze kavel staat een woning die oorspronkelijk gebouwd is rond 1907. Het bebouwde oppervlak van de woning betreft ca. 75 m². Deze woning dient te worden gerenoveerd of biedt de mogelijkheid om een nieuwe woning te bouwen. Het bestemmingsplan geeft aan dat het oppervlak van de woning maximaal 150 m² mag zijn. De kavel grenst aan een bedrijventerrein en heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over de weilanden.
Heeft u plannen om te renoveren of nieuw te bouwen: raadpleeg vooraf de gemeente of schakel een aankoopmakelaar in.

Dubbele garage met carport en hobby-/kantoorruimte op de verdieping. Het bebouwd oppervlak is ca. 113 m². De garage is opgetrokken in spouw metselwerk en geïsoleerd, betonnen vloer, geïsoleerd dak met pannen gedekt. Het gebouw is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Verwarming vindt plaats middels CV bouwjaar ong. 2009.

Kadastraal: Gemeente Heerde, sektie P, nummer 685, (deelperceel); 940, (deelperceel). Gezamenlijk groot 945 m².

Bestemmingsplan
Oenerweg 14: Enkelbestemming Wonen
Oenerweg 14a: Enkelbestemming Bedrijf (stratenmakersbedrijf)

Lijst van Zaken
Nog nader vast te stellen. Uitgangspunt is levering leeg en ontruimd. De molensteen op het terras en de paardenboxen welke in de loods staan zijn niet bij de verkoop inbegrepen.

Clausules
De volgende clausules zijn van toepassing, zie de brochure voor nadere toelichting.
Asbestclausule
Ouderdomsclausule
Onderzoeksplicht
Bodemonderzoek

Disclaimer
Noord Veluwse Makelaardij streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De opgegeven oppervlakten en/of maten zijn indicatief. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Meer informatie
Omwille van privacy zijn niet alle delen van het object gefotografeerd. Wenst u meer informatie en/of een bezichtigingsafspraak? Neem dan contact op met Noord Veluwse Makelaardij, Henk Kok, hij is bereikbaar via (0578) 69 99 99 of per mail

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²
Bedrijfshal oppervlak
480 m²
Terrein oppervlak
4.715 m²
Kantoor oppervlak
20 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
15 m
Perceel
4.715 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en krachtstroom

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Omgeving

Verspreide huizen Heerde-Zuid, Heerde

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oenerweg 14 en 14 a

€ 1.350.000 k.k.