Fahrenheitstraat 8 1704 RK Heerhugowaard

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR

Object:
Representatieve functionele bedrijfsruimte o.a. voorzien van loadingdock en representatieve kantoorruimte met royale parkeervoorziening op korte afstand van de Westfrisia-weg. De kantoren kenmerken zich door de speelse en creatieve niet alledaagse inrichting met een hoog afwerking-/installatie
niveau

Ligging en bereikbaarheid :
Gelegen aan de buitenrand op bedrijventerrein De Zandhorst. Het bedrijventerrein ligt langs de provinciale weg N242 die aansluit op de rijksweg A9 en de recent opgeleverde Westfrisiaweg N194. NS-Station op ca. 1,3 km.

Bedrijventerrein De Zandhorst ligt ten noorden van Heerhugowaard. Het terrein is in totaal circa 130 hectare groot. De Zandhorst bestaat van origine in totaal uit drie bedrijventerreinen waarvan I en II het grootste deel uitmaken. Via de rijksweg N242, die aansluit op de snelweg A9, is bedrijventerrein Zandhorst gemakkelijk te bereiken. De hindercategorie die geldt voor de Zandhorst zit op middel/zwaar.

Indeling:
Eigen entree met trappenhuis, toegang tot kantoorvleugel met kantoorkamers in diverse afmetingen, "kantoortuinen", diverse sanitaire voorzieningen. Toegang to open bedrijfsruimte voorzien van overheaddeur en loadingdock; royaal afsluitbaar buitenterrein.

Oppervlakte:
Totaal ca. 3.989 m2 verdeeld in ca. 2.249 m2 hal met ca. 665 m2 kantoor op de begane grond en ca. 825 m2 kantoor op de eerste etage. Alsmede een entresol van ca. 250 m2

Uitbreiding is eventueel mogelijk met ca. 611 m2 kantine/kantoorruimte alsmede met nog eens ca. 1.600 m2 kantoorruimte ter plaatse van Celsiusstraat 2.

Opleveringsniveau:
In huidige staat

Parkeergelegenheid:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Servicekosten:
Nader te bepalen

Huurperiode:
In overleg

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zowel de door ons verplicht afgesloten. Beroepsaansprakelijkheidverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Courtage: De Heul Vastgoed treedt op voor de verhurende/ verkopende partij. Als huurder/ koper bent u De Heul Vastgoed derhalve geen courtage verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
2.709 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.709 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fahrenheitstraat 8

Huurprijs op aanvraag