Beitel 90 6422 PB Heerlen

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Beschrijving:
Multifunctionele bedrijfsruimte. Het betreft een van oudsher zijnde carré boerderij, gelegen op bedrijventerrein De Beitel te Heerlen. Voorheen was in dit object de voormalige discotheek Peppermill gevestigd. De exploitatie van deze discotheek is enkele jaren geleden gestopt, derhalve staat het object momenteel leeg. Toekomstig gebruik als discotheek of horecagelegenheid heeft niet de voorkeur; gemeente Heerlen is bereidwillig om de bestemming te wijzigen naar ‘bedrijventerrein’, een en ander in lijn met de overige invullingen en bestemmingen in de directe nabijheid van dit object, op bedrijventerrein De Beitel. Met enige aanpassingen is dit object geschikt te maken voor een multifunctionele invulling.
De thans beschikbare ruimte betreft de kleine zaal. De grote zaal wordt op dit moment omgeturnd tot casino en aan de achterzijde zal educatie in rijvaardigheid worden geëxploiteerd.

Locatie:
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op het industrie-handelsterrein "De Beitel". Dit industrieterrein huisvest met name middelgrote tot grote bedrijven en is gelegen nabij de op-en afrit van de autoweg N281 (stadsautoweg van Heerlen)
die direct aansluit op snelwegen A76 en A79, met optimale verbindingen naar Maastricht/Luik, alsmede Heerlen/Sittard/Chemeloten Aken.

Object:
Het object bestaat uit:
Bouwlaag -Omschrijving –Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond –nader in te vullen-ca. 500 m²
Eerste verdieping –nader in te vullen-ca. 150 m²

Indeling:
De huidige inrichting mag veranderd/verwijderd worden in overleg met verhuurder.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Huurder heeft de beschikking over het parkeerterrein aan voorzijde, aan de kant van de Sourethweg. Er zijn afspraken te maken met de rijschool en tevens biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Beitel en Omgeving”, vastgesteld op 28-09-2016, gedeeltelijk bestemd als “Horeca”, met de functieaanduiding “horeca tot e met categorie 5” en gedeeltelijk de bestemming “Verkeer –verblijfsgebied” met de functieaanduiding “parkeerterrein”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor. Gemeente Heerlen is in principe bereidwillig om mee te werken aan een bestemmingswijziging naar bedrijfsdoeleinden.

Huurgegevens:
•Huurprijs: €1.500,-per maand.
•Huurtermijn: in overleg.
•Huurbetaling: Per maand vooruit.
•Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur
•Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
•Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten: nader te bepalen
Verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar. Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
650 m²
Bedrijfshal oppervlak
650 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beitel 90

€ 1.500 /mnd