De Droogmakerij 40 C 1851 LX Heiloo

€ 850 /mnd

Omschrijving

Ondernemers opgelet. Op alle bedrijventerreinen in Noord-Holland bespeuren wij verkrapping van de voorraad voor verhuur beschikbare bedrijfsruimten. Met genoegen kunnen wij thans deze medio oktober aanstaande op te leveren bedrijfsunit op bedrijventerrein Boekelermeer in Heiloo voor verhuur aanbieden.

De bedrijfsunit is circa 84 m² Bruto vloeroppervlakte groot (circa 6m1 x 14 m¹), voorzien van een royale, elektrisch bedienbare overheaddeur, afmeting 3,35m1 x 4,0 m1 (bxh) en een loopdeur.

De vrije, inwendige hoogte is circa 6,8 m¹ met natuurlijk de mogelijkheid om een separate verdiepings- c.q. entresolvloer te realiseren.

Verdere wetenswaardigheden zijn:
- Unitscheidende wanden in cellenbeton elementen, afm. 6750 x 750 mm, dik 150 mm, wit
- Toelaatbare vloerbelasting begane grond 1500 kg/m².
- Standaard aansluiting elektra, water en riolering.
- Parkeerplaatsen op eigen terrein.
-Begane grond: Monoliet afgewerkte, onderheide betonvloer. Toelaatbare vloerbelasting ca. 1500
kg/m². Isolatiewaarde Rc = 3,5 m²K/W.

Hoofddraagconstructie:
-Staalconstructie, licht grijs, ral 7035.
-Borstwering, hoog ca. 1,0 m¹, prefab beton sandwichpaneel, dik 200 mm, met 60 mm PU isolatie, Rc = 2,6 m²K/W, buitenzijde grindmotief,
-Gevelbekleding met geïsoleerde, Galvalloy verzinkte, stalen sandwichpanelen, met 100 mm PIR isolatie, Rc = 4.59 m²K/W, verticaal bevestigd op de staalconstructie, kleur antraciet, RAL 7016. Binnenzijde standaard interieurcoating, grijswit.
-Boven de overheaddeur van iedere bedrijfsunit is ook ruimte voor reclame uitingen. Reclame uiting door kopers zelf te verzorgen, bestaand uit losse letters, c.q. logo’s tegen de gevelbeplating. Richtlijnen zijn opgenomen in het reclame reglement.
-In de kopgevel is een verticale aluminium gevelkozijn opgenomen, kleur antraciet RAL 7016. De kozijnen zijn voorzien van vaste, isolerende beglazing.

Graag maken wij met u een afspraak om nader omtrent de huur van gedachten te wisselen.

Huurprijs € 850,- exclusief btw per maand

Servicekosten: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg, de hoekunit kan door huurder zelf worden ingericht, maar verhuurder is bereid om te investeren in de bedrijfsunit. Logischerwijs wordt deze investering verdisconteerd in de huurprijs.

Datum van oplevering: Aanvaarding medio oktober 2021

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Heiloo valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Boekelermeer Heiloo”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 850 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
84 m²
Bedrijfshal oppervlak
84 m²
Vrije hoogte
6,8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Droogmakerij 40 C

€ 850 /mnd