Stephensonweg 8 - 20 3225 LW Hellevoetsluis

€ 385.000 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Diverse zeer representatieve bedrijfs-/kantoorunits aangeboden als belegging op een met camerasysteem beveiligd bedrijfscomplex, gelegen op bedrijventerrein Kickersbloem I in Hellevoetsluis. Het complex is gelegen op een zichtlocatie tegenover de bouwmarkt GAMMA. Alle units worden geleverd met minimaal één eigen parkeerplaats. Stephensonweg 20 is voorzien van een functioneel omheind en afsluitbaar buitenterrein. Het complex is momenteel in eigendom door één van de gebruikers en bevindt zich mede hierom in uitstekende staat van onderhoud. Het totale complex zal kadastraal gesplitst worden waardoor wij u de mogelijkheid kunnen bieden om de units per stuk te kopen.

Wilt u eerst een virtuele impressie van dit bedrijfsobject? Dat kan! Bekijk de uitgebreide video van dit object op Funda in Business.

LOCATIE
Bedrijventerrein Kickersbloem I heeft een goede ontsluiting - via de Nieuwe weg - naar de nabij gelegen N57, met goede verbindingen richting Rotterdam, het Europoort/Botlekgebied - Maasvlakte I en II en via Goeree -Overflakkee richting Zeeland en Antwerpen.

BESCHIKBAAR UNITS
Stephensonweg 12 omvat:
Ca. 400 m² bedrijfsruimte op de begane grond
Ca. 110 m² kantoorruimte
4 parkeerplaats

Stephensonweg 14 omvat:
Ca. 70 m² kantoorruimte op de begane grond
1 parkeerplaats

Stephensonweg 16 omvat:
Ca. 70 m² kantoorruimte op de 1e verdieping
1 parkeerplaats

Stephensonweg 20 omvat:
Ca. 150 m² bedrijfsruimte op de begane grond
Ca. 150 m² kantoorruimte op 1e verdieping
Ca. 160 m² afgesloten buiten terrein
2 parkeerplaatsen

Voornoemde metrages zijn indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat. De plattegronden kunt u bij ons opvragen.

VOORZIENINGENNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van: 
Voorzieningen bedrijfsruimte:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (Ca. 4,00 m x 4,50 m bxh) (nr. 20 tweemaal);
- Vrije hoogte ca. 8 meter;
- Gladafgewerkte betonvloer;
- T.L.verlichtingsarmaturen;
- Daglichttoetreding via een lichtstraat;
- Brandslanghaspel;
- Verwarming door middel van een heater;
- Krachtstroomaansluiting;
- Wandcontactdozen;
- Buitenverlichting.

Voorzieningen kantoor:
Begane grond:
- Representatieve entree voorzien van laminaat;
- Betegeld toilet voorzien was wasbak;
- Systeem plafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Kunststof draai-/kantelramen voorzien van dubbelglas;
- Lamellen;
- Verwarming door middel van C.V.-radiatoren;
- Wanden afgewerkt met spachtelputz;
- Glasvezelkabel aanwezig;
- Airconditioning.

Buitenterrein (Nummer 20):
- Met klinkerbestrating verhard buitenterrein;
- Met hekwerk omsloten.

N.B.: De aanwezige voorzieningen kunnen per unit verschillen. Voor een overzicht van de specificaties per unit kunt u contact met ons opnemen.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Bedrijven’ van de gemeente Hellevoetsluis de dato 3 juni 2013 en heeft als bestemming "bedrijf tot en met categorie 4.1". Het bestemmingsplan met daarin een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kunt u bij ons opvragen.

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 2007 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG) en verkeert in uitstekende staat van onderhoud.

ENERGIELABEL
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie. Deze zal op korte termijn, doch voor de feitelijke overdracht beschikbaar worden gemaakt.

KOOPSOMMEN
Stephensonweg 12: € 385.000,-
Stephensonweg 14: € 85.000,-
Stephensonweg 16: € 85.000,-
Stephensonweg 20: € 315.000,-

De genoemde koopsommen zijn kosten koper, exclusief eventueel verschuldigde BTW. Over de koopsom is in basis geen BTW verschuldigd tenzij koper opteert voor een BTW belaste levering.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De betreffende objecten vallen thans niet onder een Vereniging van Eigenaren. Hiervoor zijn derhalve geen kosten verschuldigd.

MANDELIGHEID
De verkoper zal het bedrijfsverzamelgebouw opsplitsen waarbij voor Stephensonweg 20, 18, 16, 14 en 12 een gemeenschappelijk terrein met parkeerplaatsen zal ontstaan. Dit gemeenschappelijk terrein voor Stephensonweg 12, 14, 16, 18 en 20 zal mandelig worden gemaakt.

NOTARIS
Koper is gerechtigd de notaris te kiezen die hij wenst te belasten met het opstellen van de koopakte en de levering van het registergoed.

KOSTEN KOPER
Voor rekening van koper komt de overdrachtsbelasting ten bedrage van 6% van de koopsom. Alle overige kosten verband houdende met de levering zijn tevens voor rekening van koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst, ter meerdere zekerheid, een onvoorwaardelijk bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging met ons in te plannen. Wij staan u graag te woord.

Onderhandeling en verkoop vinden plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve en schriftelijke goedkeuring van het bestuur van verkoper. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 185.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
550 m² (in units vanaf 150 m²)
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Terrein oppervlak
100 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
10 m
Perceel
1.810 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stephensonweg 8 - 20

€ 385.000 k.k.