Weijinksweg 18 7558 PL Hengelo (OV)

€ 46.000 /jr

Omschrijving

Objectomschrijving:
Bedrijfsruimte met kantoor centraal gelegen in Twente en nabij de snelweg A1 (afslag Hengelo-Noord). Het bedrijfsgebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 720 m² en heeft ca. 80 ampère elektra aansluiting.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 560 m². De begane grond is ca. 15 meter breed en heeft een lengte van ca. 30 meter. De vrije hoogte bedraagt ca. 4,5 meter. De bedrijfsruimte is voorzien van 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren, verlichting, verwarming en sanitaire voorzieningen. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 160 m². De kantoorruimte is voorzien van verwarming, airco, keuken met apparatuur, kabelgoten met databekabeling, internet en een douche. Aan de voorzijde bevinden zich ca. 7 eigen parkeerplaatsen. Kortom een mooie werkplek en een bedrijfspand met meerdere mogelijkheden. Mocht het pand te klein zijn is het mogelijk extra ruimte te huren aan de Weijinksweg 20b te Hengelo.

Indeling:
U komt binnen via de ruime entree aan de zijkant. Op de begane grond bevinden zich 2 ruime kantoren, sanitaire voorzieningen, doorgang naar de bedrijfsruimte en trap naar de 1e verdieping. Op de verdieping bevindt zich een ruime kantoortuin een separaat kantoor en keuken met voorzieningen o.a. een douche. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur aan de voorzijde en zijkant. Hierdoor kunt u goed laden en lossen. De bedrijfsruimte heeft een mooie overspanning en meerdere verdiepingen voor opslag.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Bedrijfsruimte begane grond: ca. 445 m²
Bedrijfsruimte verdieping: ca. 115 m²
Subtotaal: ca. 560 m²

Kantoorruimte begane grond: ca. 100 m²
Kantoorruimte verdieping: ca. 60 m²
Subtotaal: ca. 160 m²

Totaal: 720 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Adres:
Weijinksweg 18, 7558 PL HENGELO (nabij Frans op den Bult/ Alien Trick)

Bestemmingsplan:
Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor “Bedrijventerrein” en milieu categorie 3.1.

Bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A1 en op enkele minuten vanaf de afslag Hengelo-Noord.

Parkeren:
Aan de voorzijde bevinden zich ca. 7 eigen parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€ 46.000,– excl. BTW op jaarbasis

Bijzonderheden:
- De aanwezige buiten/ grondstroken linkszijde & achter de gehuurde bedrijfsruimte/ kantoor behoort niet bij het gehuurde perceel. Dit deel wordt door verhuurder gebruikt.
- Huurder is bekend met recht van overpad (toegangsweg) doordat er meerdere huurders en gebruikers op het perceel aanwezig zijn.
- De rechter voorzijde van het perceel t.p.v. de haag & afrastering is bestemd als plek voor reclame uitingen en brievenbussen.
- Voorziening/ levering van gas, water, elektra en internet te leveren aan Weijinksweg 20a en 20b te Hengelo. In onderling overleg zal verhuurder een maandelijks voorschot bedrag betalen aan huurder voor de levering van gas, water en elektra t.b.v. de bedrijfsunits Weijinksweg 20a en 20b te Hengelo. Jaarlijks zal er d.m.v. tussenmeters een afrekening plaatsvinden op basis van het daadwerkelijke verbruik van de energie.

Bovenstaande betreft een samenvatting.

Huurcondities:
Ingangsdatum: in overleg
Huurtermijn: in overleg
Huurverlenging: in overleg
Opzegtermijn: in overleg
Huuraanpassing d.m.v. indexering per jaar op basis van de reeks consumentenprijsindexcijfers (alle huishoudens)
Bankgarantie/Waarborgsom is drie maanden huur + BTW

Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een huurvoorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 46.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
720 m²
Bedrijfshal oppervlak
560 m²
Kantoor oppervlak
160 m²
Vrije hoogte
4,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
7 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weijinksweg 18

€ 46.000 /jr