Saffierstraat 22 7554 TG Hengelo (OV)

€ 475.000 k.k.

Omschrijving

Objectomschrijving:
Het betreft een kantoorruimte/ voormalige bedrijfswoning, opslagruimte en bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van ca. 740 m².

Het kantoor aan de voorzijde is voorzien van nieuwe kozijnen en is aan de buitenzijde geschilderd. In de bedrijfsruimte/ kantoorruimte aan de achterzijde bevindt zich een verlaagd systeemplafond en als het plafond en de wanden verwijdert worden heeft de bedrijfsruimte een vrije hoogte van ca. 5 meter. De bedrijfsruimte/ kantoorruimte is ca. 16 meter breed en heeft een lengte van ca. 29 meter. Aan de voorzijde kan een overheaddeur gerealiseerd worden als de berging gesloopt wordt. Het gebouw verkeerd in een zodanige staat dat renovatie noodzakelijk is.

Oppervlakte:
Souterrain: ca. 10 m²
Begane grond kantoor/ voormalige woning: ca. 150 m²
Begane grond berging: ca. 55 m²
1e verdieping kantoor/ voormalige woning: ca. 50 m²
Bedrijfsruimte: ca. 475 m²
Totaal: ca. 740 m²

Adres:
Saffierstraat 22, 7554 TG Hengelo.

Kadaster:
kadastraal bekend gemeente Hengelo, sectie E, nummers 1719 en 1720, groot 1.160 m²

Bestemmingsplan:
Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor “Bedrijventerrein-Industrie”. Volgens informatie van de gemeente Hengelo is er geen bedrijfswoning mogelijk.

Oplevering:
In huidige staat en middels het “as is, where is” principe. In de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule worden opgenomen.

Tussenbouw:
Tussen Saffierstraat 22 te Hengelo en Saffierstraat 24 te Hengelo bevindt zich een aanbouw. Door en voor rekening van koper wordt deze op de perceelsgrens deugdelijk dichtgemaakt conform de geldende eisen.

Aanbouw:
Koper heeft de mogelijkheid de aanbouw tussen Saffierstraat 24 en Robijnstraat 30 te Hengelo te slopen en deze materialen te gebruiken. De sloop en afwerking zal op een goede manier geschieden, zodat er geen schade ontstaat aan Saffierstraat 24 en/ of Robijnstraat 30 te Hengelo.

Bodem:
Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het huidige gebruik of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Het risico voor eventuele verontreinigingen in het gekochte bewust bij de koper. Koper kan verkoper niet aansprakelijk stellen voor eventuele verontreinigingen.

Asbest:
Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt. Gezien het bouwjaar is de aanwezigheid van asbest niet uit te sluiten. In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. In het geval deze worden verwijderd, dienen door koper de maatregelen en voorzieningen worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze maatregelen bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

Vraagprijs:
€ 475.000,-- kosten koper.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
740 m²
Bedrijfshal oppervlak
530 m²
Kantoor oppervlak
210 m²
Vrije hoogte
5 m
Perceel
1.160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I, Hengelo (OV)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Saffierstraat 22

€ 475.000 k.k.