Appeldijk 17 a 4161 BH Heukelum

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur: Diverse bedrijfs- en opslagruimte te huur in alle soorten en maten!!

Het bedrijventerrein van De Koornwaard B.V. is gevestigd in Heukelum (Gemeente Lingewaal) op korte afstand van de Drechtsteden, Rotterdam, Utrecht, Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen en Tiel. Het opslagterrein ligt centraal gelegen tussen de provinciën Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland in, met makkelijke aansluiting op de rijkswegen A15 (Rotterdam-Nijmegen), A2 (Amsterdam-’s-Hertogenbosch) en de A27 (Utrecht-Breda).

Het riante terrein is ingericht met diverse bedrijfsruimten en opslagruimten en opslag buiten, uitermate geschikt voor de MBK, startende ondernemers, ZZP-ers, en industriële bedrijven.

Klein zakelijke bedrijven en particulieren hebben de mogelijkheid (tijdelijke) self storage opslagruimte (garagebox) ten behoeve van bijvoorbeeld inboedel- of voorraad opslag te huren. Tevens is er een watersport afdeling gerealiseerd in de vorm van winterstalling (winterberging) en zomerstalling (zomerberging) van boten.

Kortom: zoekt u een bedrijfs- of opslagruimte op maat? Bel ons voor meer informatie!

Opslag:
Diverse mogelijkheden dienen zich aan voor opslag: verhuur van ruimte voor (tijdelijke) opslag, zowel binnenopslag als buitenopslag. Opslagruimte ten behoeve van bijvoorbeeld goederenopslag voor transportbedrijven, logistieke vervoerders, fabrieken, productiebedrijven, bouwbedrijven, handelsbedrijven, aannemers en verhuisbedrijven.
Heeft u passende opslagruimte ten nutte van distributie, logistiek, vervoer, verhuizingen, boedelopslag, voorraad of uw magazijn nodig, dan is deze locatie ideaal voor u.

Bedrijfsruimten:
Op het terrein zijn verschillende loodsen/ ruimtes beschikbaar voor (kleinere) bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting. Tevens worden er kantoorruimten verhuurd, al dan niet in combinatie met bedrijfsruimte. Zeer geschikt voor startende ondernemers en ZZP-ers.

Selfstorage:
Selfstorage is een flexibele opslag oplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u behoefte aan tijdelijke opslagruimte omdat u gaat verhuizen of verbouwen? Dient uw magazijn even op orde te worden gesteld? Bent u een rayon vertegenwoordiger met een voorraad? Inboedelopslag? Goederenopslag? Garagebox? Meubelopslag? Archiveren? Opslag huisraad?

Boten:
Op het terrein is tevens een watersport afdeling gerealiseerd voor winterstalling (winterberging) en zomerstalling (zomerberging) van boten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m² (in units vanaf 30 m²)
Bedrijfshal oppervlak
200 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Winkel op 1500 m tot 2000 m

Omgeving

Verspreide huizen Heukelum en Friezenwijk, Heukelum

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Appeldijk 17 a

Huurprijs op aanvraag