• Onder bod

Bosscherkampweg 20 6093 NH Heythuysen

€ 995.000 k.k.

Omschrijving

Bosscherkampweg 20 Heythuysen

Ruim opgezet object, bestaande uit een bedrijfswoning (inhoud circa 733 m³) met aanpandige kantoorruimte, verschillende loodsen en een groot erf/tuin. Dit alles is gelegen op een perceel van circa 2,37 hectare. De loodsen hebben een gezamenlijke oppervlakte van maar liefst 4.465 m²!

De omgeving bestaat uit een uitgestrekt gebied met landerijen en akkers, maar toch is de kern van Heythuysen binnen handbereik gelegen.

Het object ligt in het buitengebied van Heythuysen, onderdeel uitmakend van de gemeente Leudal. De kern van Heythuysen ligt om circa 3 km afstand. Heythuysen beschikt over ruim voldoende voorzieningen ten aanzien van detailhandel, dienstverlening, lokale overheid en onderwijs. Er zijn aansluitingen op de N279 en M280 en op de snelweg A2. Met openbaar vervoer is de locatie zeer matig bereikbaar. Op circa 15 minuten loopafstand is een bushalte gelegen.

Bijzonderheden
- Volledige vergunning voor gebruik van de opstallen als caravanstalling met bedrijfswoning;
- Opstallen verkeren in goede staat van onderhoud;
- Nog maar één loods voorzien van asbesthoudende golfplaten, de rest is allemaal vernieuwd;
- Diverse inritten, ideaal vanwege ligging op een hoeklocatie;
- Huisweide ook geschikt voor hobbymatig houden van dieren!

De bedrijfsvoering ten behoeve van een caravanstalling biedt een koper momenteel een stabiele stroom van inkomsten en naar schatting is de capaciteit nog met circa 20 caravans uit te breiden, omdat één van de loodsen nu niet als opslagruimte ten behoeve van caravans gebruikt wordt! Bij serieuze interesse is onze opdrachtgever bereid om inzage te verschaffen in de huurstromen van de caravanstalling.

Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan "Buitengebied Leudal" met de bestemming agrarisch gebied. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en is eveneens op te vragen via

De bedrijfswoning is aangesloten op alle nutvoorzieningen. Het woonhuis en aangebouwde kantoorruimte wordt verwarmd door middel van een gasgestookte cv-installatie in combinatie met een warmwatervoorziening, met radiatoren en deels vloerverwarming. Er is een elektra-aansluiting van 3x25A en krachtstroom. De bedrijfsruimten hebben geen verwarmingsinstallatie, met uitzondering van loods 2, waar een gedeelte wordt verwarmd met een gasgestookte cv-installatie. In deze loods bevindt zich een waterzuiveringssysteem.

BEDRIJFSWONING
De entreehal met een statige, houten trap biedt toegang tot een kantoorruimte, drie slaapkamers, toilet en biedt een doorloop richting de woonkamer. Het plafond is met schrootjes betimmerd en de vloer is bedekt met tegels.

De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een massief eikenhouten vloer en MDF-panelenplafond. Via de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze is in 2009 volledig gerenoveerd en voorzien van inbouwapparatuur zoals een oven, combimagnetron, keramische kookplaat en afzuigkap. Er ligt een tegelvloer met vloerverwarming.

Via de tussengang, voorzien van toilet en werkkast, kom je terecht in een ontvangst- en kantoorruimte met veel lichtinval en vloerverwarming.

De drie slaapkamers op de begane grond zijn allen netjes afgewerkt en hebben een laminaatvloer. De gedateerde badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad. Ook zijn hier de witgoedaansluitingen beschikbaar.

De tuin is bereikbaar via een ruime serre en met schuifdeuren is vanuit de serre eveneens de kantoorruimte bereikbaar.
Op de eerste verdieping, onder het dak, is een vierde grote slaapkamer gelegen. Deze is afgewerkt met een kunststof schrootjesplafond en vloerbedekking.

BUITEN
Dit unieke complex is gelegen op een zeer royaal perceel, onderverdeeld in huisweide, tuin en verhard terrein in de directe nabijheid van de bedrijfsloodsen. Deze verharding bestaat overwegend uit klinkers en deels uit betonverharding. Het geheel is omheind met diverse elektrisch bedienbare schuifpoorten. Ten behoeve van de beregening is een grondwaterput aanwezig.

Rondom de bedrijfswoning is een fraaie siertuin aangelegd met borders, terras en gazon, geheel voorzien van een computergestuurde beregeningsinstallatie. Van de avondzon kunt u heerlijk genieten onder de overkapping bij de eerste loods, direct achter de woning.

BEDRIJFSRUIMTE
Op het terrein zijn zes bedrijfsgebouwen gelegen die op dit moment als opslagloods ingezet worden ten behoeve van een caravanstalling. Er zijn een drietal kleinere loodsen (nummers 1, 4 en 5 respectievelijk 366 m², 273 m² en 126 m²) en een open stal met lessenaarsdak aanwezig.

Loods 2 (1.100 m²) – gebouwd in 1976 en uitgebreid in 1982. Er ligt een betonvloer en er is natuurlijke ventilatie aanwezig. Er is een voorportaal en opslag, garage/werkplaats en koelcel. Ook is er een waterzuiveringssyteem aanwezig. De spouwgevels zijn geïsoleerd met Dupanelplaten en hebben een zadelkap met asbesthoudende golfplaten.

Loods 3 (voorstuk 189 m², loods 997 m²) – gebouwd in 1977. Het voorstuk is herbouwd in 2012. De loods is opgebouwd uit een stalen constructie met in spouw gemetselde gevels en een zadelkap met SVK-golfplaten en brandvertragende isolatieplaten.
De voorzijde heeft een halfopen veranda met een achterliggende stallingsruimte, garage, werktuigenberging en paardenboxen.

Loods 6 (1.414 m²) – Dit is de grootste en de nieuwste loods (2017) op het terrein. De stalen spanten hebben gemetselde muren met een vijftal kunststoffen kozijnen met dubbele beglazing. In de kopgeven zitten twee sectionaalpoorten.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 995.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
4.505 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.465 m²
Terrein oppervlak
19.262 m²
Kantoor oppervlak
40 m²
Perceel
23.747 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 189 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Omgeving

Verspreide huizen Heythuysen, Heythuysen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bosscherkampweg 20

€ 995.000 k.k.