Satellietbaan 23 2181 MG Hillegom

€ 309 /mnd

Omschrijving

OP DIT MOMENT ZIJN ALLE BOXEN VERHUURD. MET REGELMAAT KRIJGEN WIJ NIEUW AANBOD. MOCHT U INTERESSE HEBBEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.
UW GEGEVENS WORDEN OP EEN RESERVELIJST GEPLAATST. WIJ NEMEN CONTACT MET U OP ZODRA ER NIEUW AANBOD IS!

ALGEMEEN/LOCATIE:
Op het bedrijventerrein Treslong aan de Satellietbaan te Hillegom en grenzend aan de Molenlaan en de woonwijk Treslong, op een uitstekend bereikbare centrale locatie direct nabij de N-208 met goede verbinding richting N-207 en A4 / A44, is het nieuwbouwproject Molenpark gerealiseerd met 30 multifunctionele bedrijfsunits / boxen.

De units van dit project onderscheiden zich naast de centrale ligging (op de grens van het bedrijventerrein maar ook nabij woningen) door de extra grote (bruto)maatvoering van circa 3,5 breed x 9 meter diep x 3,5 hoog. De units zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk maar ook voor particulier gebruik. Denk aan opslag van auto's, caravans en boten e.d. Maar ook voor de ZZP-er is het een ideale uitvalsbasis. Kortom, een zee van ruimte die tal van mogelijkheden biedt.

OPPERVLAKTEN:
bedrijfsruimte: 29 m² per box;
Totaal 29 m² bedrijfsruimte beschikbaar!

VOORZIENINGEN:
Standaard zijn de units voorzien van het volgende opleveringsniveau:
- Betonnen vloeren, wanden en dak;
- Glad afgewerkte vloer;
- Elektrisch en op afstand bedienbare geïsoleerde sectionaal garagedeur (enkele boxen ook met loopdeur);- 2 TL- verlichtingsarmaturen;
- Diverse wandcontactdozen;
- Elektra op basis van een tussenmeter afgezekerd op 16A;
- Water- en rioolaansluiting (zodat evt. zelf een toilet gerealiseerd zou kunnen worden).
Het afgesloten (gezamenlijke) binnenterrein is voorzien van een elektronisch toegangshek met inbelfunctie, verlichting, cameratoezicht en bestrating.

PARKEREN:
Er bevinden zich 17 algemene parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein. Het gezamenlijke binnenterrein inclusief de gemeenschappelijke voorzieningen zijn onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarin het beheer is ondergebracht.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Centrum" van de gemeente Hillegom heeft het pand de bestemming 'Bedrijf'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 zoals opgenomen in de bijlage 'Staat van Bedrijfsactiviteiten', met uitzondering van risicovolle inrichtingen en de opslag van brand- en explosiegevaarlijke stoffen, munitie en vuurwerk. Daarnaast voor de bij de bestemming behorende voorzieningen, waaronder parkeervoorzieningen, groen, water, erven, tuinen en paden.

OPLEVERING:
In overleg, per direct beschikbaar;

HUURPRIJS:
Vanaf € 309,= per maand excl. BTW en excl. voorschot van € 50,= per maand exclusief BTW t.b.v. gebruik van water, elektra en gebruikersbelastingen gemeente/waterschap/rioolrecht.

Zie de prijslijst voor de huur per ruimte.

BESCHIKBAARHEID:
Zie de prijslijst in de brochure voor de actuele beschikbaarheid.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 1 jaar + 1 optie jaar, andere termijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 309 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 299 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
29 m²
Bedrijfshal oppervlak
29 m²
Vrije hoogte
3,4 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Satellietbaan 23

€ 309 /mnd