Bukkumweg 24 5081 CT Hilvarenbeek

€ 435.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Bukkum ligt deze vrijstaande bedrijfswoning op een perceel van totaal ca. 1.175 m². Het geheel heeft een bedrijfsbestemming waarin bedrijven tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan. Dit brengt vele mogelijkheden met zich mee. Het is toegestaan op het perceel een bedrijfsgebouw te realiseren. Momenteel is een ruime berging (voormalige garage) aanwezig.

De woning beschikt over alle voorzieningen op de begane grond maar biedt op de verdieping nog verrassend veel ruimte voor twee of meer slaapkamers met een eigen badkamer.

BEGANE GROND betonvloer met vloerverwarming
Entree; de royale hal biedt toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Hier bevindt zich tevens de meterkast met o.a. 8 groepen en aardlekschakelaar. Een vaste trap geeft toegang tot de verdieping.

Woonkamer; de doorzon woonkamer van ca. 8,96 x 4,49 meter is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Aan de tuinzijde geven openslaande deuren toegang tot het terras achter de woning. De overige afwerking bestaat uit schoon metselwerk en granol muren en een sierpleisterwerk plafond.

Keuken; de open keuken beschikt over een opstelling in twee delen. In het aanrecht deel is de apparatuur opgenomen, bestaande uit een gasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. Het tweede gedeelte bestaat uit een eiland wat voorziet in extra kast- en werkruimte. Een grote vaste kast biedt extra provisieruimte. Vanuit de keuken heeft men direct zicht op de achtertuin.

Bijkeuken; grenzend aan de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken met o.a. een vaste kast, een stortbak en de aansluiting voor de wasmachine. Hier bevindt zich tevens de toiletruimte met hangcloset.

Slaapkamer; de slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 12 m² en beschikt over twee inbouwkasten. De afwerking bestaat o.a. uit een laminaatvloer. De slaapkamer is niet v.v. vloerverwarming.

Badkamer; de badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche (de extra functies zijn defect), een hangtoilet en een wastafel met meubel.

VERDIEPING betonvloer
De verdieping bevindt zich in een casco staat. Momenteel zijn er drie vertrekken aanwezig bestaande uit de voorzolder en twee zolderkamers.

Voorzolder; op de voorzolder bevindt zich de opstelling van de cv-ketel (Remeha Calenta HR combiketel uit 2017). De aanwezige boiler is niet meer in gebruik. In deze ruimte zijn voorbereidingen getroffen voor het realiseren van een badkamer.

Zolderkamers; aan de beiden zijden van de verdieping zijn grote vertrekken aanwezig die als ruime slaapkamers kunnen worden gebruikt of zelfs nog verdeeld kunnen worden in meerdere (slaap)kamers. De ruimtes hebben een vloeroppervlakte van respectievelijk ca. 35,8 m² en 34,1 m²
Zoals gezegd bevindt de verdieping zich in casco staat en dienen de smeervloer en wand- en plafondafwerking nog aangebracht te worden. Dit biedt echter wel de mogelijkheid om de indeling en het leidingwerk naar eigen wens aan te leggen.

BUITEN bedrijfsruimte mogelijk
Voorzijde; de bedrijfswoning is gelegen vooraan het bedrijventerrein en heeft derhalve een goede ontsluiting richting de N269 naar de snelweg richting Tilburg, Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch, maar ook richting de Belgische grensstreek. De voortuin is volledig omheind middels een hekwerk met grote schuifpoort ter plaatse van de inrit.

Achtertuin; achter de woning is een zeer royale achtertuin van ca. 445 m² gelegen. Het is mogelijk op het perceel een bedrijfsruimte te realiseren. Ten aanzien van de bouwvoorschriften verwijzen wij naar (gegevens zijn ook opgenomen in de brochure). De tuin bestaat uit een groot terras achter de woning en een gazon. Ook de achtertuin is volledig voorzien van een hekwerk omheining.

Berging; de voormalige garage is verbouwd tot een berging met een aparte ruimte welke beschikt over een wateraansluiting (met boiler). Deze ruimte is volledig betegeld.

KENMERKEN EN BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar ca. 1978
• Perceel ca. 1.175 m² (2 kadastrale percelen)
• Inhoud woning ca. 638 m3
• Woonoppervlakte ca. 174 m²
• De woning is op de begane grond v.v. vloerverwarming (m.u.v. hal en slaapkamer)
• Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig
• De verdieping is uitgevoerd in casco en naar wens af te werken
• Mogelijkheid tot het bouwen van een bedrijfsruimte
• Bestemming “bedrijventerrein” tot en met categorie 3.2
• Gelegen met goede ontsluiting naar de N269 en snelwegen

BESTEMMING EN MOGELIJKHEDEN
De aangeboden woning betreft een bedrijfswoning. Bewoning is dan ook alleen mogelijk in combinatie met een bedrijf op dat adres. Het bestemmingsplan laat bedrijven tot en met categorie 3.2 toe. Het is uiteraard mogelijk om een bedrijf uit een lagere categorie op de locatie te vestigen.
Momenteel bestaat de bedrijfsruimte uit de voormalige garage die is gesplitst in een berging en werkruimte. Het is mogelijk een (grotere) bedrijfsruimte te realiseren op het perceel. Deze ruimte moet tenminste voldoen aan de volgende eisen.
• Bijgebouwen moeten minimaal 3 meter achter de voorgevel van de woning liggen
• De maximale goothoogte bedraagt 3 meter
• De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter
• Het gehele perceel geldt als bouwvlak en mag voor maximaal 75% bebouwd worden
• Voor de volledige voorschriften verwijzen wij u naar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
27 m²
Bedrijfshal oppervlak
27 m²
Terrein oppervlak
1.028 m²
Perceel
1.175 m² (in units vanaf 27 m²)
Uitbreidingsmogelijkheden
75% (maximale bouwhoogte: 8 m)

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bukkumweg 24

€ 435.000 k.k.