Jacobus Pennweg 14 1217 JH Hilversum

€ 90.000 /jr

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met showroom, werkplaats, kantoor en parkeerkelder met een totale oppervlakte van ca. 1.250 m2.

Aan de Jacobus Pennweg 14, direct naast de bekende “Watertoren” gelegen te huur aangeboden fraaie showroom-/kantoorruimte ter grootte van ca. 300 m2 met werkplaats ter grootte van ca. 325 m2, inclusief magazijnruimte. Het souterrain ter grootte van ca. 625 m2 is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals showroom, deels kantoor en ten behoeve van parkeren. Het bedrijfspand beschikt over in totaal 5 elektrische overheaddeuren.

INDELING
Entree middels tourniquet deur en loopdeur, toiletruimte met pantry en grote open showroomruimte tevens te gebruiken als kantoor met uitstekende daglichttoetreding vanwege de overheaddeuren met glaspanelen en de dakconstructie (sheddak).

Het souterrain is thans één open ruimte. Ontsluiting van het souterrain geschied middels trap binnendoor, alsmede via de elektrische overheaddeur t.b.v. auto’s etc.

OPLEVERINGSNIVEAU
Oplevering geschiedt in de huidige ‘casco’ staat “as is where is”. Huurder dient rekening te houden met aanvullende investeringen ten aanzien van het afwerking niveau en mogelijk wijzigingen ten aanzien van de indeling.

PARKEREN
Er zijn ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein en in het souterrain.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende ligging direct om de hoek van de Godelindeweg, welke richting de Rijksweg A1 bij Laren gaat en de N 201 richting de Rijksweg A2 Amsterdam-Utrecht. De Jacobus Pennweg ligt eveneens dicht op het centrum van Hilversum en het Mediapark.

BESTEMMING
Binnen het bestemmingsplan is “Bedrijfsdoeleinden” waarbij bedrijven volgens categorie 1 en 2 zijn toegestaan, evenals “garagebedrijven.

Omzetbelasting De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURCONTRACT
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

HUURTERMIJN
5 jaar waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

WAARBORGSOM
Gelijk aan drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met BTW.

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.

HUURPRIJS
€ 90.000,-- per jaar, excl. BTW.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 120.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.250 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.250 m²
Vrije hoogte
4,5 m
Vrije overspanning
20 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jacobus Pennweg 14

€ 90.000 /jr