Handelsstraat 6433 KB Hoensbroek

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op deze perfecte zichtlocatie aan de snelweg N281 (stadsautoweg Heerlen) bieden we de mogelijkheid om langjarig een nieuw te bouwen bedrijfsgebouw, in totaliteit of in delen, te huren. Dit nieuw te ontwikkelen warehouse wordt op maat gemaakt op basis van uw wensen en eisen.

Het betreft een mooie, rechthoekige, vlakke kavel aan de Handelsstraat, een weg parallel lopende aan de stadsautoweg N281. Vlak voordat automobilisten, via de snelweg, Heerlen verlaten ziet men uw object fraai liggen aan rechterhandzijde.
Een breed scala aan mogelijkheden is van toepassing op deze locatie. Hiervoor verwijzen we naar de bij de vigerende bestemming gevoegde staat van bedrijfsactiviteiten. Deze zijn op eerste aanvraag beschikbaar via ons Kantoor, evenals een quickscan van het bestemmingsplan.

Aan de Handelsstraat zijn onder meer Transcarbo, Orbcomm, Transpo Nuth en Smeets Mercedes gehuisvest. Links van onderhavige kavel bouwt Vd Heijden Transport een nieuwe bedrijfsruimte. Rechts van onderhavige kavel breidt Transcarbo haar (kozijnen)productielocatie uit.

Locatie:
De projectlocatie is gelegen aan de Handelsstraat. De projectlocatie betreft een goede zichtlocatie op het industrie-handelsterrein "De Koumen" nabij de op- en afrit van de autosnelweg Heerlen / Aken (A76), alsmede Antwerpen / Brussel. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts 15 autominuten verwijderd. Het treinstation van Hoensbroek is op 1 minuut loopafstand bereikbaar en er stoppen bussen nabij.

Bouwvolume:
Bedrijfs(brand)compartiment 1:
ca. 2.369 m² bedrijfsruimte en ca. 82 m² kantoren, twee loading docks, twee overheaddeuren, vrije hoogte 12,6 meter, vloerbelasting monolitisch afgewerkte betonvloer ca. 5.000 kg/m², betonnen borstwering 2,4 meter hoog, volledig geïsoleerde wanden en daken.

Bedrijfs(brand)compartiment 2:
ca. 2.369 m² bedrijfsruimte en ca. 82 m² kantoren, twee loading docks, twee overheaddeuren, vrije hoogte 12,6 meter, vloerbelasting monolitisch afgewerkte betonvloer ca. 5.000 kg/m², betonnen borstwering 2,4 meter hoog, volledig geïsoleerde wanden en daken.

Bedrijfs(brand)compartiment 3:
ca. 1.394 m² bedrijfsruimte, drie overheaddeuren, vrije hoogte 12,6 meter, vloerbelasting monolitisch afgewerkte betonvloer ca. 5.000 kg/m², betonnen borstwering 2,4 meter hoog, volledig geïsoleerde wanden en daken.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Bedrijventerrein Hoensbroek Zuid´ bestemd als ´Bedrijfsdoeleinden B’. Toegestaan zijn bedrijfsdoelen van bedrijvigheid in milieucategorie 2 t/m 4 zoals aangegeven in de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Het bestemmingsplan en de quickscan zijn op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Huurgegevens:
Huurprijs: marktconform.
Huurtermijn: 5 jaar met optieperioden van 5 jaar / in overleg.
Huurbetaling: Per maand/kwartaal vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
10.218 m²
Bedrijfshal oppervlak
10.218 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelsstraat

Huurprijs op aanvraag