De Koumen 146 6433 KE Hoensbroek

€ 4.750 /mnd € 749.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Ruime bedrijfsruimte (ca. 1.486 m²) met een vrijstaand kantoorgebouw (ca. 310 m²) gelegen op industrieterrein 'De Koumen'. Het object beschikt over een omheind buitenterrein (ca. 700 m²), welke toegankelijk is via een elektrische schuifpoort (ca. 9 meter breed). De bedrijfsruimtes zijn na een brand in 2010, in 2012 volledig nieuw gebouwd. Het kantoorgebouw werd in 2016 in zijn geheel gerestaureerd. Een groot gedeelte van de bedrijfsruimte bestaat uit gebouwgebonden koelruimtes.

LOCATIE
Het object is gelegen op industrieterrein de Koumen en is met 48 ha het grootste bedrijventerrein van het industriegebied Heerlen-Noord. De Koumen wordt gekenmerkt door een samenstelling van bedrijven met zowel zware industrie als detailhandel, maar waar ook kleinschalig ambachtelijke en handelsbedrijven gevestigd zijn. Op de Koumen zijn circa 100 bedrijven gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de locatie per (vracht)wagen is uitstekend. De autoweg N-281 (Ringweg Parkstad) is binnen 1 minuut bereikbaar. Deze weg staat in directe verbinding met snelwegen richting Aken (D), Maastricht, Antwerpen (B) en Eindhoven. Verder is noemenswaardig dat busverbindingen in de directe nabijheid stoppen, terwijl het NS-station van Hoensbroek op loopafstand gesitueerd is, zodat ook de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer ruim voldoende genoemd mag worden.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een vigerend 'bedrijventerrein Hoensbroek-Zuid' bestemming voor deze bedrijfsruimte. U dienst zelf bij de Gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte (ca. 1.486 m²) is verdeeld in 2 evenredige ruimtes en onder andere v.v. 2 overheadpoorten (5,1m x 4,8m), asfalt vloer, lichtstraten en krachtstroom. De loods is uitgerust met meerdere koelinstallaties voor het behoud van voedsel. Tevens heeft de bedrijfsruimte een vrije hoogte van 7,3 meter.

KANTOORRUIMTE
Op het perceel staat een apart gebouw dat in gebruik is als kantoor (ca. 310 m²). De kantoorruimte is uitgerust met een grindvloer, led-verlichting, keuken, systeemplafond, camera's en alarm installatie.

PARKEERVOORZIENING
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en aan de voorzijde van het object zijn diverse parkeerhavens gesitueerd.

BIJZONDERHEDEN
De roerende zaken zijn ter overname.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 749.000 kosten koper
Huurprijs
€ 4.750 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
1.796 m² (in units vanaf 1.486 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.486 m²
Kantoor oppervlak
310 m²
Vrije hoogte
7,3 m
Perceel
2.483 m² (in units vanaf 1.486 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Koumen 146

€ 4.750 /mnd € 749.000 k.k.