Airborne Avenue 61 2133 LV Hoofddorp

€ 85 /m²/jaar

Omschrijving

ABC Square, Schiphol Trade Park te Hoofddorp

Op het nieuwe bedrijvenpark Schiphol Trade Park is de nieuwbouwontwikkeling "ABC Square" gerealiseerd. ABC Square bestaat uit grootschalige bedrijfsruimte voor productie of logistiek aan de achterzijde en representatieve kantoorruimte aan de voorzijde van het gebouw.

ABC Square is op te delen in maximaal 7 units waardoor flexibiliteit gewaarborgd is en zowel grotere als kleinere huurders kunnen worden bediend. Iedere unit beschikt over circa 4.000 m² bedrijfsruimte, circa 800 – 850 m² kantoor / multifunctionele ruimte en circa 250 – 300 m² mezzanine vloer die zowel als kantoorruimte als voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Optioneel is het mogelijk nog extra mezzanine vloer toe te voegen aan de achterzijde (dockside) van het gebouw. De bedrijfsruimte beschikt over meerdere loading docks (circa 1 dock per 800 m²) en 1 (4 x 4 m) overheaddeur per unit. De kantoorruimten aan de voorzijde van het gebouw worden gekenmerkt door licht en transparantie dankzij de grote raampartijen. De kantoren worden opgeleverd met een systeemplafond inclusief LED-verlichting en een modern klimaatsysteem wat zorgt voor een prettig werkklimaat. Per unit beschikt ieder kantoor over een eigen toiletgroep alsmede een pantry voorziening. Aan de achterzijde is een groot parkeerterrein gelegen ten behoeve van alle huurders van het gebouw.

Duurzaamheid staat centraal in de ontwikkeling van ABC Square. Niet alleen is het gebouw gasloos, maar door de toepassing van zonnepanelen is het ook energiepositief. De extra hernieuwbare energie die op het dak wordt opgewekt, wordt doorgeleverd aan de regio. Het gebouw is ontworpen volgens de Cradle to Cradle®-filosofie. Bij de realisatie wordt gebruik gemaakt van gezonde materialen die gemakkelijk kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Het truckcourt is voorzien van een laag met het mineraal olivijn, dat CO2 afbreekt. De staalconstructie van het gebouw kan eenvoudig worden gedemonteerd en elders weer worden gebruikt, wat bijdraagt aan circulair materiaalgebruik.

Verhuurbare oppervlakte
Op dit moment zijn unit 1, 2, 3, 4, 6 en 7 reeds verhuurd en is unit 5 nog beschikbaar voor verhuur:

Unit 5
Bedrijfsruimte 4.014 m²
Multifunctionele ruimte 430 m²
Mezzanine 261 m²
Kantoorruimte 391 m²
Totaal 5.096 m²

Parkeerplaatsen 50
Mezzanine dockside (optioneel) 549 m²

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de bedrijfsruimte bedraagt € 85,- per m² VVO per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 135,- per m² VVO per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

De aanvangshuurprijs voor de multifunctionele ruimte bedraagt € 85,- per m² VVO per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

De aanvangshuurprijs voor de mezzanine ruimte bedraagt € 45,- per m² VVO per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

De aanvangshuurprijs per parkeerplaats bedraagt € 750,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
Dankzij de gunstige ligging is ABC Square zowel via de weg als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Schiphol Airport is op slechts 6 autominuten gelegen, terwijl Amsterdam Sloterdijk/Westpoort, Utrecht en Den Haag te bereiken zijn in respectievelijk 15, 30 en 25 autominuten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
5.225 m² (in units vanaf 4.014 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.014 m²
Kantoor oppervlak
1.211 m²
Perceel
15.408 m² (in units vanaf 4.014 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Airborne Avenue 61

€ 85 /m²/jaar