Scorpius 151 2132 LR Hoofddorp

€ 210 /m²/jaar

Omschrijving

Object
Park 20I20 is een duurzaam en hoogwaardig kantorenpark, gelegen in het stationsgebied in Hoofddorp. Het park wordt gekenmerkt door gebouwen van hoogwaardige architectuur en human centered design waarin veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, innovatieve en energiebesparende maatregelen en een scala aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten. Het effect van deze aanpak uit zich o.a. in een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Op Park 20I20 zijn gerenommeerde partijen gevestigd zoals Bosch Siemens, Bluewater Energy, ANWB Vakanties, FIFPro, Plantronics, Sony Benelux, Macaw en SWISS Re. Recent heeft ook L'Oréal Nederland de keuze gemaakt voor het nieuwe SHARE Building op Park 20I20.

Het paviljoen Park 20I20 is een unieke bedrijfslocatie en is midden in het park gelegen. Het gebouw bestaat uit circa 254 m² VVO bedrijfsruimte. Tevens beschikt het paviljoen over een uniek terras aan het water. Door de grote raampartijen in het gebouw wordt de binnenruimte gekenmerkt door veel lichtinval en transparantie. Daarnaast zorgt de vrije hoogte in het gebouw van meer dan 3,5 meter voor een creatieve en industriële uitstraling.

Conform het van toepassing zijnde bestemmingsplan "Hoofddorp Station en Beukenhorst Zuid" is het toegestaan het object te gebruiken als kantoor, ondergeschikte showroom ruimte, detailhandel (met uitzondering van volumineuze en grootschalige detailhandel), maatschappelijk en horeca, inclusief terras. De exacte van toepassing zijnde regels kunnen op verzoek worden verstrekt.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is circa 254 m² VVO bedrijfsruimte beschikbaar.

Verkoop van het object is eveneens bespreekbaar.

Parkeren
In overleg bestaat er de mogelijkheid om in de parkeergarage onder Park 20I20 parkeerplaatsen te huren.

Voorts is er naast het park een publieke P+R-garage gelegen met in totaal 408 parkeerplaatsen. De huurprijs in deze garage € 2.250,-per parkeerplaats per jaar inclusief BTW voor een voltijds abonnement en € 1.755,-per parkeerplaats per jaar inclusief BTW voor een abonnement tijdens werkdagen (prijspeil 1 januari 2021).

Huurprijs
€ 210,- per m² VVO bedrijfsruimte per jaar.

€ 1.995,- per parkeerplaats per jaar.

Alle huurprijzen zijn te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Bereikbaarheid
Per auto
De bereikbaarheid van Park 20I20 is zeer goed. Het Park ligt op minder dan een kilometer afstand van de rijksweg A4 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam). Luchthaven Schiphol ligt op slechts 5 kilometer afstand.

Per OV
Park 20I20 is direct gelegen naast het NS treinstation Hoofddorp, dat eveneens een hub functie vervult voor diverse buslijnen in de regio. Zo is luchthaven Schiphol per trein in 4 minuten te bereiken, Amsterdam Centraal in 20 minuten, Utrecht Centraal in 40 minuten en Rotterdam Centraal in 60 minuten.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
Het gebouw zal 'as-is' worden opgeleverd. Het gebouw is enkele jaren in gebruik geweest als horeca faciliteit en beschikt derhalve over een professionele horeca keuken inclusief ondermeer koelkasten, een koelcel, kookplaat en een barmeubel. Tevens beschikt het gebouw over 2 toiletgroepen.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurtermijn
Tenminste 5 jaar.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
Per direct.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 210 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
254 m²
Bedrijfshal oppervlak
254 m²
Perceel
254 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Hoofddorp Beukenhorst Oost, Hoofddorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scorpius 151

€ 210 /m²/jaar