Lindberghstraat 22 7903 BN Hoogeveen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Bedrijfsverzamelgebouw te koop op bedrijventerrein "De Wieken” in Hoogeveen. Het bedrijventerrein staat bekent om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een goede bereikbaarheid. Via de diverse uitvalswegen zijn de snelwegen A28 (Groningen – Utrecht) en de A37 (Meppel – Duitsland) zeer snel bereikbaar.

Bij de realisatie van het gebouw in 2008 is gekozen voor een tijdloos ontwerp en duurzame materialen wat de kwaliteit absoluut ten goede is gekomen. Zo is er onder andere gekozen voor een staalconstructie met afgewerkte betonvloer, geïsoleerde gevelbeplating en aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Bij de bouw is eveneens rekening gehouden met een eventuele opsplitsing in units. Zo zijn er meerdere ingangen en een centraal trappenhuis gecreëerd en is elke unit voorzien van eigen tussenmeters , uitgebreide toiletunits en een pantry . Het gebouw is daarom in zijn totaliteit te koop of in gedeelten. Momenteel wordt het gebouw juridisch opgesplitst, middels appartementsrechten, waardoor het ook mogelijk is om een kleinere kantoor- of bedrijfsunit te kopen.

Metrages:

Totale vloeroppervlakte: circa. 3.730 m2 BVO

Voorlopige opsplitsing:

Unit 1: circa. 945 m2 BVO op de begane grond en circa. 1.265 m2 op de eerste verdieping bestaande uit kantoor, showroom en bedrijfsruimte met loadingdock. Schaarlift van 5 bij 3 meter.

Unit 2: circa. 495 m2 BVO op de begane grond op bestaande uit bedrijfsruimte met kantoor.

Unit 3: circa. 100 m2 BVO op de begane grond bestaande uit twee garage- opslagboxen.

Unit 4: circa. 275 m2 BVO op de eerste verdieping bestaande uit kantoorruimte.

Unit 5: circa. 575 m2 BVO op de tweede verdieping bestaande uit kantoorruimte en een casco ruimte met serre en een riant dakterras van circa. 200 m2.

Parkeren

Op het volledig verharde en omheinde buitenterrein is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is ruimschoots in de directe omgeving aanwezig.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven tot met milieucategorie 3.2 toegestaan. Een bedrijfswoning is expliciet uitgesloten in het bestemmingsplan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopcondities

Vraagprijs totale pand: € 990.000,- k.k.

Deelverkoop:

Unit 1: € 695.000,- k.k.

Unit 2: € 265.000,- k.k.

Unit 3: VERHUURD

Unit 4: € 149.000,- k.k.

Unit 5: € 195.000,- k.k.

VvE: Bij een deelverkoop zal er door de verkopende partij een vereniging van eigenaren opgericht worden. Dit proces wordt momenteel onderzocht door de desbetreffende notaris.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lindberghstraat 22 in Hoogeveen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
3.730 m² (in units vanaf 275 m²)
Bedrijfshal oppervlak
3.730 m²
Perceel
3.942 m²

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lindberghstraat 22

Prijs op aanvraag