Lindberghstraat 22 7903 BN Hoogeveen

€ 45 /m²/jaar

Omschrijving

Meerdere bedrijfs- en kantoorunits beschikbaar in dit moderne bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein "De Wieken” in Hoogeveen. Het bedrijventerrein staat bekent om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een goede bereikbaarheid. Via de diverse uitvalswegen zijn de snelwegen A28 (Groningen – Utrecht) en de A37 (Meppel – Duitsland) zeer snel bereikbaar.

Als huurder van een bedrijfs- kantoorunit krijgt u de beschikking over een volledig zelfstandige unit. Iedere unit is namelijk voorzien van een eigen tussenmeter, uitgebreide toiletunit en een pantry. De beschikbare units op de eerste en tweede verdieping zijn te bereiken middels een centraal trappenhuis terwijl de units op de begane grond beschikken over een eigen zelfstandige entree.

Door de variatie van de verschillende oppervlaktes van de bedrijfsunits is het bedrijfsverzamelgebouw geschikt voor een heel breed publiek. Van MKB – bedrijven in de transportsector tot en met creatieve dienstverlenende bedrijven en webshops.

Metrages:

Totale vloeroppervlakte: circa. 3.730 m2 BVO

Voorlopige opsplitsing:

Unit 1: circa. 945 m2 BVO op de begane grond en circa. 1.265 m2 op de eerste verdieping bestaande uit kantoor, showroom en bedrijfsruimte met loadingdock. Schaarlift van 5 bij 3 meter.

Unit 2: circa. 495 m2 BVO op de begane grond op bestaande uit bedrijfsruimte met kantoor.

Unit 3: circa. 100 m2 BVO op de begane grond bestaande uit twee garage- opslagboxen.

Unit 4: circa. 275 m2 BVO op de eerste verdieping bestaande uit kantoorruimte.

Unit 5: circa. 575 m2 BVO op de tweede verdieping bestaande uit kantoorruimte en een casco ruimte met serre en een riant dakterras van circa. 200 m2.

Parkeren

Op het volledig verharde en omheinde buitenterrein is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is ruimschoots in de directe omgeving aanwezig.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven tot met milieucategorie 3.2 toegestaan. Een bedrijfswoning is expliciet uitgesloten in het bestemmingsplan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijzen

Unit 1: € 45,- per m2 per jaar excl. btw voor de bedrijfsruimte op de begane grond, € 60,- per m2 per jaar excl. btw voor de kantoor- showroomruimte en € 27,- per m2 per jaar excl. btw voor de bedrijfsruimte op de 1e verdieping.

Unit 2: € 60,- per m2 per jaar excl. btw.

Unit 3: VERHUURD

Unit 4: € 50,- per m2 per jaar excl. btw.

Unit 5: € 50,- per m2 per jaar excl. btw voor de afgebouwde kantoorruimte. De casco ruimte is in de huidige staat te huur voor € 20,- per m2 per jaar excl. btw. Eventuele afwerkingen van de casco ruimte zijn in overleg.

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, minimaal één jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: Afhankelijk van de huurperiode.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er wordt geopteerd voor een belaste verhuur.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring:

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lindberghstraat 22 in Hoogeveen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
3.730 m² (in units vanaf 275 m²)
Bedrijfshal oppervlak
3.730 m²
Perceel
3.942 m²

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lindberghstraat 22

€ 45 /m²/jaar