A G Bellstraat 7903 AD Hoogeveen

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Omschrijving

Hoogeveen Business Center

Op bedrijventerrein De Stadterij in Hoogeveen wordt een nieuw te ontwikkelen hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, bestaande uit 10 schakelbare units verdeeld over 2 bouwlagen met uiteenlopende metrages.
De units worden casco opgeleverd, zodat u als koper het geheel naar uw eigen wensen kunt (laten) afwerken. Alle units hebben een aantal eigen parkeerplaatsen.
Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming

Bedrijventerrein De Stadterij, logistiek zeer gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A28 (Zwolle – Groningen) en bedrijventerrein De Wieken, vlakbij het centrum en het NS-station. Het perceel waarop deze ontwikkeling zal worden gerealiseerd is gelegen direct aan de entree van het bedrijventerrein op een mooie zichtlocatie.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Industrieterrein De Wieken 2010" en de bestemming is "Bedrijventerrein - 3", bedrijven behorende tot categorie 1 t/m 3.2 zoals genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten -3, alsmede praktijkopleidingen en e-commerce.

De units hebben een hoogte van circa 7 meter met een verdiepingsvloer op ca. 3,5 meter; bij de 2 kopunits is het mogelijk een 3e verdieping te realiseren.

De begane grond vloeren zijn uitgevoerd in glad afgewerkt gewapend monoliet beton en hebben een de maximale vloerbelasting van ca 1.500 kN/m2.
De hoogwaardig betonnen prefab-kanaalplaatverdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare belasting van 250 kg/m2, toegankelijk via een open hardhouten trap.

De draagconstructie is uitgevoerd in staal en zal worden voorzien van een dekkende laag. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W.

De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Het dak zal worden uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde van het dak zal minimaal Rc> 6.0 m2 K/W zal bedragen.
De binnenwanden tussen de diverse units worden uitgevoerd in prefab betonnen wanden.
De buitenwanden worden uitgevoerd deels in stalen sandwichpanelen en deels in metselwerk.

Verder zal in iedere unit een meterkast worden aangebracht met mantelbuizen voor de nutsvoorzieningen. De aanvraag- en aansluitkosten hiervoor komen voor rekening van koper; verkoper heeft aangegeven dat dit eventueel collectief aangevraagd kan worden.

Voor telecommunicatie, CAI en alarm worden geen voorzieningen gerealiseerd maar deze zijn optioneel realiseerbaar. Het terrein om de units zal worden voorzien van een bestrating met betonklinkers en bovendien zal er voldoende groen worden aangebracht.

De 10 units zijn er in 3 verschillende types:

1. De kopunit
De kopunits (unit 1 en 10) zijn prachtige multifunctionele Business Units die vooral geschikt zijn als kantoor- en showroomruimte. Deze Business Units zijn het aangezicht van Hoogeveen Business Center en gelegen op de voorzijde van het perceel, waardoor deze zeer zichtbaar zijn vanaf de weg.

De gevel is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van prachtige raampartijen welke deels te openen zijn. De hoofdentree is geaccentueerd met een prachtige lichte afwerking, waardoor de entree naar voren komt. Beide units hebben op de begane grond openslaande deuren, maar zijn niet voorzien van een overheaddeur. Mocht u behoefte hebben aan wat extra opslagruimte dan is het mogelijk deze unit te combineren met één of meerdere tussenunits.

De kopunits bestaan beide uit twee bouwlagen van elk circa 133 m² vloeroppervlakte. Optioneel is zelfs 3 bouwlagen, waarmee er een unit van totaal 399 m2 ontstaat. Bij een kopunit behoren 10 parkeerplaatsen.

2. De tussenunit
De tussenunit (unit 2, 3, 4 en 7, 8, 9) is een unittype welke speciaal is ontwikkeld voor het MKB dat zowel bedrijfs-/opslagruimte nodig heeft als kantoor- en spreekruimte. Met een vloeroppervlakte van circa 195 m² verdeeld over twee verdiepingen, zijn de units werkelijk multifunctioneel en uitermate geschikt voor allerlei typen bedrijven. De units zijn circa 7,50 meter breed en 13 meter diep en beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen. Vaak creëert men op de begane grond opslag-, werk-, en/of praktijkruimte en de natte groepen en op de verdieping kantoor- en/of spreekruimte. Het is goed mogelijk lichtkoepels aan te brengen waardoor ook achter in het pand voldoende daglicht binnenkomt.

3. De hoekunit
De hoekunit (unit 5 en 6) is iets groter (circa 197,60 m2 verdeeld over twee verdiepingen) dan de tussenunit en voorzien van ramen in de zijgevel. Hierdoor hebben de hoekunits meer lichtinval dan de tussenunits. De gevel wordt gemaakt van geïsoleerde gevelbeplating en is zowel op de begane grond als de verdieping voorzien van meerdere raampartijen.

Alle genoemde oppervlaktes betreffen het bruto vloeroppervlak, zijn indicatief en niet gemeten conform NEN.

De koopsommen en huurprijzen van de units zijn te vinden in de informatiebrochure.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met mw. Dicky Stam van Intermakelaars, tel. 0528-230230 of

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m²
Bedrijfshal oppervlak
265 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
2.504 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

A G Bellstraat

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag