Nijverheidsstraat 11 5961 PJ Horst

€ 35 /m²/jaar

Omschrijving

Diverse compartimenten in dit multifunctionele bedrijfspand met kantoorruimte en riant buitenterrein beschikbaar voor de verhuur op bedrijventerrein “ Hoogveld “ in Horst. Het bedrijventerrein is gelegen op ongeveer 1 kilometer van de op- en afritten van de Rijksweg A73 (Maasbracht – Nijmegen), waardoor het aangeboden bedrijfspand een goede bereikbaarheid heeft.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte: circa 4.030 m² BVO onderverdeeld in compartimenten vanaf 500 m². Een van de compartimenten (ong 1400 m) beschikt over bovenloopkranen en heeft een eigen buitenterrein met circa 3000 m².

Kantoorruimte: circa. 500 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Nijverheidsstraat 11 in Horst aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Buitenterrein

Het totale perceelsoppervlakte bedraagt circa. 11.155 m2 waardoor er voldoende ruimte is voor parkeren en voor het laden en lossen van goederen. Het buitenterrein is volledig verhard en grotendeels voorzien van een hekwerk met poort.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven van milieucategorie 3.1 & 3.2 toegestaan op het perceel. Wonen is niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 35,- per m2 per jaar.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Nijverheidsstraat 11 in Horst aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
4.530 m² (in units vanaf 500 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.030 m²
Terrein oppervlak
3.000 m²
Kantoor oppervlak
500 m²
Perceel
11.155 m² (in units vanaf 500 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidsstraat 11

€ 35 /m²/jaar