Tienrayseweg 9 5961 NK Horst

€ 649.000 k.k.

Omschrijving

BEDRIJFSLOCATIE VAN MEER DAN 5.000 M2 NABIJ DE OPRIT A73

Vlakbij de op- en afrit Horst-Noord aan de A73 bieden wij deze bedrijfslocatie van maar liefst 5.320 m2 aan. Op deze locatie is thans een vrijstaande bedrijfsgebouw van bijna 20 meter diep en meer dan 10 meter breed. Grote dakramen zorgen voor veel lichtinval en er zijn meerdere hoge toegangsdeuren voor je bedrijfsmiddelen. Het bedrijfsgebouw is opgetrokken uit metselwerk, heeft een eigen toiletruimte en een flinke hoogte; perfect voor bedrijfsmatige doeleinden. Bij het bedrijfsgebouw is een groot verhard terrein (deels stelconplaten en deels asfalt). Het verharde terrein en het bijgebouw zijn te bereiken via een brede, af te sluiten inrit in het zijstraatje aan de oostzijde. Voorts is bij het bedrijfsgebouw een fraaie bedrijfswoning gelegen, die met maar liefst 4 slaapkamers echt enorm ruim te noemen is.

INDELING EN OPPERVLAKTE
Het betreft een halfvrijstaand gebouw bestaande uit 1 (bedrijfs)ruimte, thans in gebruik als opslagloods. De loods is voorzien van een eenvoudige toiletvoorziening en opslagvide (ca. 90 m²). Aan de voorzijde is toegang middels 2 schuifpoorten.
Oppervlakte (vvo):
- begane grond ca. 220 m²
- 1e verdieping ca. 95 m² (vide)
Op de bedrijfslocatie is ook een vrijstaande bouwhoeve "de Helpeney" gelegen. De vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 212 m² en heeft in het achterste deel een garage/berging die ook 125 m² meet.
Desgewenst is de bedrijfsruimte ook los van de woning te koop, informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

BOUWJAAR EN BOUWAARD
Traditioneel gebouwd, staalconstructie, steens muren van metselwerk, zadeldak constructie v.v. golfplaten. Houten schuifpoorten en één kunststof raam met dubbele beglazing. Het gebouw is niet geïsoleerd. Bouwjaar: omstreeks 1992 gebouwd. De vrijstaande bouwhoeve is in 1954 herbouwd.

LIGGING EN LOCATIE
Het object is gelegen aan de doorgaande weg Horst-Tienray, is gelegen parallel aan de A73, nabij afrit 10 op een fraaie en goed bereikbare locatie. Het object is zeer goed te bereiken en beschikt over ruim voldoende parkeervoorzieningen op eigen terrein.

BESTEMMING
De publiekrechtelijke bestemming conform het vigerende bestemmingsplan “buitengebied Horst aan de Maas” is “bedrijf” met de functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf – aannemersbedrijf”.
Alle bedrijven in de categorie 1 en 2 zijn toegestaan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: plantsoenendiensten en hoveniersbedrijven (b.o. <= 500 m²), vervaardiging van kleding en -toebehoren (excl. van leer), Kleine drukkerijen en kopieerinrichtingen, Elektrotechnische industrie n.e.g., Meubelstoffeerderijen (b.o. < 200 m2), Handel in auto's en motorfietsen,reparatie- en servicebedrijven, Autowasserijen, Groothandel, Post- en koeriersdiensten, Chemische wasserijen en ververijen. Nadrukkelijk zijn dit voorbeelden, we verwijzen u hiervoor naar Bijlage 4 Staat van Bedrijfsactiviteiten welke onderdeel is van het bestemmingsplan Buitengebied.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 649.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond en verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Perceel
5.320 m² (in units vanaf 200 m²)

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tienrayseweg 9

€ 649.000 k.k.