Lichtschip 20 3991 CP Houten

€ 889.000 v.o.n.

Omschrijving

Hoogwaardig en nieuw bedrijfspand aan het Zeilschip 1 te Houten op bedrijventerrein De Meerpaal

Dit bedrijfspand is een hoogwaardig bedrijfspand met drie verdiepingen. De begane grondvloer bestaat uit een entree van circa 35 m² en een bedrijfshal van circa 500 m². De eerste verdieping bestaat uit een kantoorruimte van circa 175 m² en de tweede verdieping bestaat uit een ruimte van circa 60 m² en een dakterras van circa 30 m². De ruimtes op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van veel glas waardoor een lichte werkplek zal ontstaan.

Toegang tot het bedrijfspand wordt verkregen door middel van een dubbele entreedeur welke is voorzien van RVS deurduwers over de volle hoogte van de deuren. Daarnaast is het bedrijfspand voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 4,2 meter zodat het laden en lossen van groot materieel met vrachtwagens geen enkel probleem is. Naast de overheaddeur is nog een enkele entreedeur geplaatst. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 7 meter en een vloerbelasting van 3.500 kg/m².

Het bedrijfspand is gasloos maar wel voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting (aansluitkosten n.t.b.). Alle vloeren van het bedrijfspand worden geheel voorzien van voorbereiding ten behoeve van vloerverwarming. Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen. Op het dak ligt een zonnestroomsysteem met 20 zonnepanelen en aan de binnenzijde is het bedrijfspand voorzien van drie aansluitpunten voor een toilet.

Koopsom € 889.000,= vrij op naam te vermeerderen met B.T.W.

De hoogwaardige uitstraling van bedrijventerrein De Meerpaal is door de architect doorgetrokken naar het project Houtens Haven Fase II. De architectuur van de hand van Bouwburo AGB is de verbindende factor tussen de verschillende bouwdelen. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

De bereikbaarheid van De Meerpaal is uitstekend. Zo heeft het bedrijventerrein een directe ontsluiting naar de A27. Een goede bereikbaarheid van de A12 is in 2015 gerealiseerd via De Limesbaan, de verbindingsweg tussen de rondweg van Houten en deze Rijksweg. Ook ligt Houten direct aan de spoorlijn
Utrecht-Den Bosch. De Meerpaal staat met het NS-station in verbinding via het alom geprezen fietspadenstelsel van Houten en een busverbinding.

Koop of huur
De bedrijfspanden worden zowel verkocht als ook verhuurd.
De voorwaarden voor de verhuur zijn afhankelijk van uw wensen.

Gebruik
De bedrijfspanden mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Eventueel in combinatie met ondergeschikte kantoorruimte tot maximaal 50% van het totale bedrijfsvloeroppervlak. Een en ander passend in het ter plaatse geldende bestemmingsplan.
Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, neem dan contact op met de verkopende makelaar.

Persoonlijke aandacht
Bij de aankoop van één (of meerdere) van deze bedrijfspand(en) staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek te realiseren.

Contracten
Bij het sluiten van de koop wordt een koop- en aannemingsovereenkomst en een overeenkomst voor de levering, plaatsing en installatie van het zonnestroomsysteem opgemaakt op basis van de overeengekomen voorwaarden en door partijen ondertekend.

Koop- en aannemingsovereenkomst
De koop- en aannemingsovereenkomst is bindend boven de verkoopbrochure. De in deze overeenkomst opgenomen koop- en aanneemsom is gesplitst in twee delen te weten:

-De koopsom van de grond en de ontwikkelingskosten, te voldoen bij juridische levering;
-De aanneemsom van de opslagunit, te voldoen in termijnen, naarmate de bouw vordert.

De koopsom is vrij op naam (v.o.n.), exclusief BTW.

Zonnestroomsysteem
De kosten voor de levering, plaatsing en installatie van het zonnestroomsysteem zijn voor rekening van koper. De kosten bedragen € 6.950,00 exclusief BTW en hiervoor wordt door koper verplicht een rechtstreeks contract afgesloten met Nederland voor Duurzaam B.V.

Middelen en vergunningen
Kopers dienen zich voor het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst te verzekeren van het kunnen krijgen van de voor kopers bedrijfsvoering benodigde vergunningen en middelen.

Voorbehoud verkoper
Verkoper zal aan koper verkopen onder voorbehoud van verkrijging omgevingsvergunning, toestemming doorlevering van de gemeente Houten en verkoop van tenminste 50% van het te realiseren nieuwbouwproject.

Verzekering
Tot de datum van het proces-verbaal van oplevering is het werk voor risico van de aannemer. Per datum van het proces-verbaal van oplevering gaat het risico over op de koper.

Terreinbeveiliging
Koper dient na oplevering deel te nemen aan een collectief af te sluiten overeenkomst van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Houten.

Voor nadere informatie neemt u s.v.p. contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 889.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
770 m²
Bedrijfshal oppervlak
500 m²
Kantoor oppervlak
270 m²
Vrije hoogte
7 m
Draagvermogen
3.500 kg/m²
Perceel
985 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
11 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lichtschip 20

€ 889.000 v.o.n.