Kaap Hoornstroom 32 1271 EL Huizen

€ 32.400 /jr

Omschrijving

Gelegen op het moderne en goed bereikbare bedrijventerrein 't Plaveen in Huizen, nabij de Rijkswegen A1 en A27 bieden wij TE HUUR een MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFS-/ OPSLAGRUIMTE met entresol ter grootte van in totaal ca. 321 m² inclusief eventuele uitbreidingsmogelijkheden. *

Algemeen:
Het bedrijventerrein heeft door zijn moderne bedrijfsbebouwing een aantrekkelijke uitstraling op ondernemers en is royaal van opzet met ruime kavels, waarvan de Ambachtsweg één van de hoofdtoegangswegen vormt.

De bedrijfsruimte, gebouwd omstreeks 1995, bestaat uit een begane grond vloer ter grootte van ca. 177 m² met grote overheaddeur. Hierin is gedeeltelijk een houten verdiepingsvloer aangebracht ter grootte van ca. 144 m².

Oppervlakte:
Ca. 321 m² bedrijfsruimte, verdeeld over:
- ca. 177 m² op de begane grond;
- ca. 144 m² gelegen op de entresol.

*
Eventueel is het metrage extra uit te breiden met de naastgelegen bedrijfsruimte op nummer 34. Deze bedrijfsruimte beslaat in totaal ca. 631 m² en is zowel via de begane grond als 1e verdieping intern bereikbaar.

Het metrage aldaar bedraagt:
- ca. 280 m² bedrijfsruimte met ca. 71 m² kantoor op de begane grond;
- ca. 211 m² bedrijfsruimte met ca. 69 m² kantoor op de entresol.

Voorzieningen/ installaties:
De bedrijfsruimte wordt casco verhuurd en beschikt over de volgende voorzieningen:
- zelfstandige entree in de elektrisch bedienbare overheaddeur;
- gewapende betonnen bedrijfsvloer, vloerbelasting ca. 1.500 kg/m²;
- verlichting;
- brandhaspel.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Haven en Bedrijventerreinen” d.d. 25 april 2013 kent het object de enkelbestemming ‘Bedrijf - 1’ met de functieaanduiding “bedrijf tot en
met categorie 2” en zijn bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein' toegestaan.
Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Huizen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Via zowel Rijksweg A1 (Amsterdam-Amersfoort: afslag 7, Bussum) als de A27 (Utrecht-Almere: afslag 35 Huizen) is het object binnen 10 minuten bereikbaar.

Komt u met het openbaar vervoer?
Bus: goed bereikbaar met buslijn 100 via bushalte Voormaat. Deze bushalte ligt op ca. 3 minuten loopafstand van het gebouw.

Parkeergelegenheid:
Direct voor de bedrijfsruimte bevindt zich eigen parkeergelegenheid. Daarnaast is in de directe omgeving en aan de achterzijde voldoende parkeergelegenheid.

Huurtermijn:
Uitgangspunt is minimaal 2 jaar, maximaal 5 jaar.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van
3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers en onderhoudscontracten voor eventuele aanwezige installaties.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
N.v.t.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.400 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
321 m²
Bedrijfshal oppervlak
321 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 500 m tot 1000 m