Schuttersgracht 12 3401 DD IJsselstein

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Schuttersgracht 12, 3401 DD te IJsselstein.

IJsselstein (U) is vanwege haar sfeervolle historische centrum een geliefde plaats voor het winkelend publiek. De afgelopen decennia is het aantal inwoners flink geroeid tot bijna 35.000. Omdat de ruimte in het historische centrum beperkt was, is de gemeente jaren geleden gestart met plannen voor uitbreiding van het aanbod. Uiteindelijk is gekozen voor de locatie Schuttersgracht.

Schuttersgracht 12 is nu beschikbaar voor de verhuur. Wij zijn op zoek naar een ondernemer(s) die iets ''unieks'' kunnen toevoegen aan de binnenstad van IJsselstein. In deze mooie nieuwe straat is divers winkelaanbod te vinden. De winkels zijn verhuurd aan o.a. de nieuwe Action, een kapperszaak, atelier, diverse horeca en modewinkels.

Ouderwets voor de deur parkeren…
Een laatste belangrijk pluspunt van de Schuttersgracht is dat de bezoekers nog ouderwets vóór de winkels kunnen parkeren. Er bevinden zich pal voor de deur van de winkels zo'n 30 parkeerplaatsen. Om ervoor te zorgen dat de plekken ook echt voor de bezoekers van de winkels beschikbaar zijn, is er betaald parkeren toegepast.

Deze mooie winkelruimte heeft maar liefst een frontbreedte van 7,5 meter en een eigen karakteristieke uitstraling. De winkel is ca 54m2 groot. Aan de voorzijde van de winkel is veel glas, zodat voorbijgangers een goede indruk kunnen krijgen van de binnenkant van de winkel. Tevens is er een keukenruimte met kitchenette aanwezig, welke is voorzien van cloise-inboiler en een aparte toiletruimte en opslag. De winkel is ook voorzien van een airconditioning en verlichting.

Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken er bevindt zich een parkeergelegenheid aan de overkant van de winkel. Direct naast deze unit bevindt zich de voordeur van de nieuwe Action, dus over de toeloop van publiek hoeft u zich ook weinig zorgen te maken.

Condities
Aanvaarding: in overleg;
Huurprijs: € 1.250,- exclusief btw per maand.

Ben jij de ondernemer die iets ''unieks'' in de binnenstad kan toevoegen? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
16 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
54 m²
Bedrijfshal oppervlak
54 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schuttersgracht 12

€ 1.250 /mnd