Dorpsstraat 42 42A 4031 MG Ingen

€ 499.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken op één locatie!

Op deze locatie kunt wonen en werken, de woning is verbonden met de kantoorruimte, daarachter bevindt zich een ruime werkplaats met separate opslagruimte. Totaal VVO 891 m².
De woning heeft een inhoud van 442 m³ en een woonoppervlak van 110 m².
Ingen valt onder de gemeente Buren en heeft 2110 inwoners in het dorp zijn diverse voorzieningen en op korte afstand ligt Tiel waar alle voorzieningen voorhanden zijn.
De bestemming van het object is “Bedrijf” met als functieaanduiding “Werkplaats”.

Indeling woning:
Op de begane grond vind u een entree met ontvangsthal, toilet, meterkast en toegang naar de kantoor ruimten. Hier is ook de toegang naar de woonkamer, met trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft door de grote ramen en openslaande deuren veel lichtinval. Daarnaast is er een schouw met haard.

Vanuit de woonkamer is er een open keuken en vaste kast. Middels de keuken is het achter-portaal bereikbaar, met witgoedaansluitingen en cv. Hier is ook de deur naar het achterterras/patio.
De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers, toiletruimte, badkamer met ligbad en wastafel. Door middel van een losse trap is de bergzolder bereikbaar.

Kantoorruimte:
Aan de voorzijde is er een kantoor, voorzien van een natuurstenen vloer. De indeling bestaat uit een algemene ontvangstruimte met receptiebalie, een tweetal kantoorruimten, opgebouwd uit systeemwanden. Een gemetselde archiefruimte, pantry en toiletgroep maken de kantoorruimte compleet. Er zijn mogelijkheden om de woning en achter/naast gelegen bedrijfsruimte te betreden. Deze kantoorruimte is afzonderlijk van de loodsen te gebruiken of te verhuren.

Bedrijfshal:
Vanaf de voorzijde (aan de zijgevel) een toegang tot de bedrijfsruimte, waarin een kantoorruimte, kantineruimte met pantry, een bedrijfshal (vrije ruimte ca. 6 meter, nokhoogte 6.20, muurhoogte 4 meter). Deze geïsoleerde hal is voorzien van lichtstraten, overhead-deur aan de achterzijde, betonvloer en verwarmd door middel van twee gasheaters. Verder is er tweede kantoorruimte met aansluitend een technische ruimte, waarin meterkast en cv.
De bedrijfshal is uitgebreid met een aanbouw van ca. 130 m², bestaande uit een viertal compartimenten, waarvan drie als opslagruimte bruikbaar zijn. Een vierde compartiment is ingericht als wasruimte, toilet en cv-ruimte.
De loods en het achter terrein is door middel van een ‘achterom’ bereikbaar voor bedrijfsvoertuigen. De verharding bestaat uit een betonklinker bestrating en een wasplaats.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 499.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
771 m² (in units vanaf 645 m²)
Bedrijfshal oppervlak
645 m²
Kantoor oppervlak
126 m²
Vrije hoogte
5 m
Perceel
2.350 m² (in units vanaf 645 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 42 42A

€ 499.000 k.k.