Handelswei 3 8501 XJ Joure

€ 610.000 k.k.

Omschrijving

Op industrieterrein "Sewei" bieden wij namens onze opdrachtgever dit zeer goed onderhouden representatieve bedrijfspand met ruime inpandige woning aan. De bedrijfsruimte van ca. 25 * 25 meter is momenteel in gebruik als autoschade/ -spuiterij maar door zijn flexibele inrichting, grote overheaddeur en vrije overspanning, inzetbaar voor vrijwel elk bedrijf.
Aan de voorzijde het kantoor met entree, receptie, spreekkamers/ kantoren en sanitair. Boven het kantoor de ruime woning met 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en de woonkamer, open keuken en dakterras op de 2e verdieping. De woning is eventueel ook als kantoor te gebruiken.
Een zeer courant en goed verzorgd geheel.

Welkom op de Handelswei 3 !

INDELING:
BEDRIJFSRUIMTE
Kantoor: Entree, hal met meterkast, receptie met aansluitend 2 spreekkamers/ kantoren en gastentoilet. Vanuit de receptie zicht op en toegang tot de bedrijfsruimte.
Bedrijfsruimte: Momenteel ingedeeld met auto en vrachtwagenbruggen, spuitcabines en opslagruimte voor verf. De huidige indeling kan eenvoudig worden gewijzigd naar wens van de koper. Aansluitend aan de bedrijfsruimte een externe bergruimte. Het geheel is uiteraard voorzien van een zwaar te belasten vloer, 220 en 380 V elektra en een grote overhead deur.
WONING:
Via de eigen opgang gaat u met de trap naar de eerste verdieping waar naast de ruime badkamer een drietal slaapkamers te vinden zijn. Via de tweede trap naar de bovenliggende verdieping met overloop, toilet, zeer ruime woonkamer en de gezellige half open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot het ruime dakterras.

BUITENOM: Ruim perceel grond met meer dan voldoende (parkeer)ruimte

Dit bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein “Sewei”, een terrein van ca 30 hectare groot met een verscheidenheid van bedrijven. Het bedrijventerrein is door de upgrade van knooppunt Joure direct ontsloten richting de A6/ A7.
Rondom het bedrijfspand een veelvoud van bedrijven in verschillende branches waaronder industriële toeleveranciers, detailhandel en autobedrijven.

Joure is centraal in Friesland gelegen met een zeer goede ontsluiting richting de Randstad via de A6 of A7. Met ca. 15.000 inwoners een plaats van formaat welke, door het ontbreken van Stadsrechten, naar Oud Friese traditie een “Vlecke” wordt genoemd. De naam van Joure is onlosmakelijk verbonden met Douwe Egberts, welke in 1753 in Joure een winkel begon en daarna uitgroeide naar de bekende koffiebrander.
Joure is een zeer actieve plaats met een gezonde middenstand, scholen, zwembad en vele verenigingen. Jaarlijks worden in Joure de Friese Ballonfeesten alsmede de Boerenbruiloft georganiseerd.

Meer:
- eigen grond: 2.256 m²
- bijzonderheden: Glasvezelkabel op bedrijventerrein aanwezig, inpandige woning.

Aanvaarding: in overleg

Milieukundige aspecten:
Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerend of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen. Verkoper heeft geen opdracht verstrekt voor een (verkennend) bodemonderzoek.
Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Koopovereenkomst aspecten:
- Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
- Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
- Notaris: Ter keuze koper

Energielabel:
Het pand beschikt over een energielabel C voor het bedrijfsdeel en het energielabel B voor de woning.

Bekijk ook de 360 graden tour in en rond het bedrijfsobject en de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 610.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
695 m² (in units vanaf 625 m²)
Bedrijfshal oppervlak
625 m²
Terrein oppervlak
900 m²
Kantoor oppervlak
70 m²
Vrije hoogte
5 m
Vrije overspanning
25 m
Perceel
2.256 m² (in units vanaf 625 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelswei 3

€ 610.000 k.k.