Schoolweg 78 1-60 1787 AW Julianadorp

€ 64.950 v.o.n.

Omschrijving

Wij mogen, in samenwerking met onze collega's van Warnars Makelaardij, een aantal loodsen verkopen op J-plaza in Julianadorp.

J-Plaza bestaat uit drie vrijstaande, degelijke, in aanbouw zijnde moderne multifunctionele loodsen met daarin 60 multifunctionele units. J-Plaza is centraal gelegen nabij de dorpskern van Julianadorp en de N9 (Den Helder – Alkmaar) op een fraaie locatie aan de doorgaande Schoolweg. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden.

De multifunctionele units zijn beschikbaar vanaf 50 m² BVO. Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. Het is mogelijk om meerdere units te koppelen. De units krijgen géén gasaansluiting. Ze worden, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd. Tussen de bouwblokken en aan de perceelgrenzen wordt het terrein met klinkerbestrating verhard. Dit zorgt onder meer voor ruim voldoende parkeerruimte.

- Financiering is mogelijk;
- Vereniging van Eigenaren met lage lasten (circa € 20 per maand);
- Het complex is veilig afsluitbaar met de (op afstand bedienbare) elektrische schuifpoort;
- Moderne en frisse uitstraling door zwarte gevel sandwichpanelen;
- De mogelijkheden zijn eindeloos; als opslag- en werkruimte, bedrijfsvoorraad of stalling van boot, camper, auto, vouwwagen of caravan;
- Inclusief infrastructuur voor water en elektra;
- Gunstige ligging nabij uitvalswegen.

Wat er in Julianadorp nog ontbrak zijn loodsen. Aan de Schoolweg, op korte afstand van het centrum van Julianadorp worden 60 multifunctionele units gebouwd. Met oppervlaktes vanaf 50 m2 zijn ze uitermate geschikt voor bedrijven uit de middenstand voor opslag, maar ook uitermate geschikt voor klusbedrijven en mensen met een hobby waar ruimte voor nodig is. Daarnaast zijn de units perfect te gebruiken voor de stalling van een camper (deurhoogte 4 meter!), een boot, motoren of een auto. Ook voor de verhuur zijn deze loodsen erg geschikt, vraag naar de mogelijkheden.

De bouw wordt uitgevoerd door Aannemingsbedrijf A. Tuin uit Den Helder, een ervaren partij die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de bouw. De oplevering wordt vanaf half november 2021 verwacht.

De units worden verkocht voor € 64.950,-- exclusief btw.

In de door de koper getekende koopovereenkomst kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal vier weken. De makelaars lichten de voorwaarden omtrent dit financieringsvoorbehoud graag nader toe. Informeer tijdig vóór ondertekening van de koopovereenkomst of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen.

Stouthart en Hilber Notarissen te Den Helder en Schagen is de aangewezen notaris, omdat zij ook eerder als projectnotaris de splitsing en juridische levering hebben verzorgd. De getekende koopovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt. De notaris bevestigt de koop aan kopers en nodigt hen uit voor de juridische levering van de gekochte unit. Er is ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze stelt de regels op ten behoeve van het gezamenlijke onderhoud, de controle op gebruik en het buitenterrein.

Het project bestaat in totaal uit 60 multifunctionele units, blok A, blok B en blok C. In Blok B en blok C liggen de loodsen die nu in de verkoop zijn genomen door ons.
De units hebben een bruto vloer oppervlakte van 50 m². De voorgevel van de units zijn circa 5 meter hoog en de achterwand heeft zelfs een hoogte van circa 6 meter, circa 5 meter breed en circa 10 meter diep en zijn voorzien van een overheaddeur van 4 x 4 meter. In de overheaddeur is standaard een loopdeur opgenomen. Optioneel kan er, na oplevering, een verdiepingsvloer van circa 20 m² bruto vloer oppervlakte ingemaakt worden.

Constructie
De multifunctionele units worden onderheid en gebouwd als een geschoorde staalconstructie. De gevel wordt bekleed met zwarte geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak wordt voorzien van noodoverstorten en hemelwaterafvoeren. De units krijgen een gevlinderde betonvloer, een meterkast met elektra-aansluiting, een metalen geïsoleerde overheaddeur met geïntegreerde loopdeur. De metalen gevelpanelen zijn aan de binnenzijde vlak en wit van kleur.

Terrein
Het terrein wordt bestraat met betonklinkers en gemarkeerde parkeervakken. De erfafscheiding bestaat rondom uit een metalen hek en metalen schuifpoort

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 64.950 vrij op naam
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
60 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schoolweg 78 1-60

€ 64.950 v.o.n.